OTP Single-ben hol látom ha eladok egy részvényt és rákerül a pénzszámlára, ahonnan újra vennék mást, e smartbrókerben lehetett látni. Tudja vki esetleg? :)
(((-:, csak hű a nevéhez, SINGLE. Végtelenül fapados. Az, hogy nincs könyv és ez, kész röhej. Az az érzésem, hogy sokan ott fogják hagyni, ha nem változtatnak rajta, mert ez így hatalmas visszalépés. Nincs valami komolyabb összefogás ez ügyben? Kellene, mert ez hamar földbe fog állni ilyen szar felhasználói felülettel.
Erste 0,35%*2 így jön ki összesen a 33000. Nem tudom te hol vagy de amennyit bemondtál nagyon brutális volna. Nem lenne ügyfele annak a brókernek annyiért
Sárhegyi IstvánVezérigazgató a 4iG Space & Defence-nél | A 4iG csoport vezérigazgató-helyettese57 p Célunk egy erős és integrált űr- és védelmi ökoszisztéma kialakítása Magyarországon, a 4iG Space and Defence Technologies vezető magyar fővállalkozóként való részvételével ezen a stratégiai területen. A nagyszabású ipari partnerségeken, a kormányzati kapcsolatokon, a kkv-k támogatásán, valamint az egyetemekkel és kutatóintézetekkel való együttműködésen túl van egy másik kulcsfontosságú partner is, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, mégis abszolút elengedhetetlen: a pénzügyi szektor, mind a finanszírozási, mind a befektetési oldalon. Ezért kulcsfontosságú számunkra, hogy a magyar űr- és védelmi ambíciókat, képességeket és lehetőségeket közelebb hozzuk a pénzügyi közösséghez. Vezérigazgatói szinten képviseljük a 4iG Space and Defence-t ezen érdekelt felek előtt Londonban, az európai pénzügyi világ egyik fő központjában. Nagy örömömre szolgál, hogy részt vehetek ebben a küldetésben H. Ákossal, a 4iG elnökének ügyvezető igazgatójával és stratégiai befektetések vezetőjével együtt. Együtt építjük Magyarország űr- és védelmi iparának jövőjét.
Jelenlegi állás:sajnos semmi sem néz ki jól a BÉT-en!Rába,Opus kiütve!Ami jó papirok,azok sem tudnak semmit emelkedni!Ez a nap nem a pezsgődurrogtatásokról lesz hires sehol sem.
Én is agyaltam, de arra jutottam jobb nem belenyúlni. 1000 db-nál a bróker jutalékom oda vissza kb 47e x2. Vagyis 100 Ft különbségnél semmit nem nyertem csak kockáztattam. 200 Ft árfolyamkülönbségnél lenne valami. De annyi meg nincs fel - le szvsz.
Annyi tárgyalás folyt(folyik), lehetetlennek tartom ne legyen konkrét szerződés kötés. Amíg be nem jelentenek belőle egyet addig nincs mi tovább hajtsa az árfolyamot, eldobni meg emiatt őrűltség! Elbohóckodunk itt de a türelem meg hozza a gyümölcsét. Nincs miért elégedetlennek lenni a béten semmi más nem hoz többet. Gondolkoztam rajta eljátszok addig is 1000db-al, de amilyen szerencsétlen vagyok pont egy eladás után lenne bejelentés :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.