elsőre rice papát olvastam, mondom, nocsak rice nyugdíjas? :) (nem mintha minden papa nyugdíjas lenne :) és rice nyugdíjas, ha valaki az, ő tényleg az, bárhány éves is :)
Rice Pápát folyamatosan olvastam itt, még idén olvastam tőle, hogy felmehet akár december végére 2500ra, amikor kb. 1200 körül volt. Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy na lehet kéne, csak olyan 600-800 körül türelmetlen voltam azt elengedtem mikor esett mint a hó. Aztán még idén 1400en vettem és utána leesett, kiszálltam mert megijedtem, aztán láttam mi várható itt és 3200 óta vagyok benne és csak veszem, de el nem tervezem adni és nem ingat meg semmilyen hír sem. A választások amit az egyetlen tényezőnek látok a papírral kapcsolatban, amúgy meg csak fel. De ha áprilist behúzzuk és a szőrtüsző gyulladás megkapja a valóságot, után már jövő év végére simán 15000 forintot látok benne. Merek nagyot álmodni! Kitartást továbbra is mindenkinek! Rice Pápának köszönet a posztjaiért, csak erősítenek.
igazad van, az is nagyon megtévesztő volt h tavaly elment közvetlenül 100 alá és igen manopi és rice ég és föld, stílúsra mondom, rice mindig elegáns szemben manopival, meglátjuk, remény mindig van, némi, egyre kevesebb, de van....
Másik:Rice sose hencegett,hogy mennyi papirja van itt,mert ezzel se akarta gondolom rossz útra vinni az embereket!Mindig körül kell járni ha valaki vesz valamit,megnézni amit mondtam,mennyi pénzem van,és az alapján kockáztatni!Lehet nagyot kockáztatni,de akkor is kell tudja az ember,hogy én most nagyot kockáztatok,és baj is lehet esetleg!
olvastam, sokáig úgy is nézhetett ki, hogy akár lehet ott is valami, amiket írt manopi nem voltak hülyeségek, csak hát teltek, telnek az évek és nem teljesülnek. Itt már nem szabad eladni szerintem, főleg nem piacin. Szerintem konkrétan rice se tudott semmit, csak összerakta a mozaikokat, és bejött a valóságban is. Manopi is ezt akarta, csak nem rakódik össze a valóságban az elképzelése.
Nekem van mind a kettő, és nem kevés De Rice-nak is volt egy storyja és Manopinak is Mindegyik jónak tűnt Én ott voltam az Opus közgyűlésen amikor Jászai felvázolta a nagy storyt benne. Külföldi terjeszkedés, Frankfurti tőzsde stb Sehol nem volt a ez a cég Kormányzati döntésre ezt a céget nyomták kegyetlenül Jászaival az élen. Ennyi a történet Ezt igen a másikat nem
November 15-én szombaton a Stex étteremben Budapesten lesz 4IG részvényeseknek egy baráti találkozó 17 órakor!Holnap estig aki szeretne eljönni,még jelezheti!Eddig 20-an szóltak kábé,hogy jönnek!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.