...de az is csak akkor, ha Musk neve is megemlítésre kerül... Mert mikor Musk-kal lett említve az Axiom, az egekbe ment az árfolyam, amikor Bednarik-kal, le se szarta kb. senki... Pedig ugyanaz a cég...
Mire vártok amúgy, mitől lesz 6.000? Milyen hírnek kéne kijönnie, ami 6.000-ig löki? Hogy kizárólagos beszállítója lesz a 4IG a Axiom-nak? Komolyan kérdezem, mit vártok, mit várunk?
https://www.linkedin.com/posts/4ig-space-and-technology_4igsdt-eutelsat-wedoit-activity-7393693612292767744-YCg3 #4igsdt #eutelsat #wedoit #husat #hugeo | 4iG Space and Defence Technologies "Az Eutelsat és a 4iG Space and Defence Technologies geostacionárius pálya- és frekvencialicenc-megállapodást írt alá 🚀 Az Eutelsat 15 éves exkluzív licencet biztosít a 4iG SDT-nek, amely a műhold felbocsátásától kezdődik, és a HUGEO geostacionárius műholdat a kijelölt pályapozícióban és a hozzá tartozó frekvenciákon üzemelteti. A megállapodás képezi a HUSAT műholdprogram alapját. 🛰️ A közép-kelet-európai régió legnagyobb magánkezdeményezésű és finanszírozású űrprojektje, a magyar HUSAT műholdprogram egy geostacionárius telekommunikációs műholdat (HUGEO) és nyolc alacsony Föld körüli pályán keringő megfigyelő műholdat (HULEO) kíván telepíteni 2032-ig, ezzel a 4iG SDT-t a régió űriparának kulcsszereplőjévé téve. 🌍 💬 „Együttműködésünk az Eutelsattal a HUSAT műholdprogram következő fontos mérföldkövét jelenti, miközben tovább erősíti a 4iG Csoport pozícióját, mint a régió vezető technológiai szereplője” – mondta Sárhegyi István, a 4iG Space and Defence Technologies vezérigazgatója. „A szerződés a magyar űripari ambíciókat és műholdprogramot is kiemeli, amelyeket a vezető globális szereplők elismernek.”
Pedig volt. Hidd el fel voltak rajzolva egészen 600-as szintekig. Az hogy a semmire ment pedig nem igazán szakértői vélemény. Eléggé alulértékelt részvény az app, de nem akarlak győzködni benneteket,mert ez 4ig topik. Sok nyerőt és további emelkedést Nektek.
Kb igen. Annyi még, hogy a geostac magas pályán áll, "hosszú" a lesugárzási idő, illetve az alacsony pályán elhaladók át tudnak sugározni egymáshoz is, ha látják egymást, tehát hamar meg lehet kapni a pakkot a glóbusz túloldaláról.
Ha jól értettem, kétféle műholdról van szó. 1) Egy darab geostacionárius műhold. Ez az égbolt egy fix pontján állni látszik a földről nézve. Például műholdas tévé műsorszórásra jó, vagy műholdas internetre, vagy nagy állami szervek műholdas kommunikációs hálózatához, stb. Ilyesmikhez. Fixen beállított parabolaantenna kell hozzá, oszt akár mondjuk az egyes szaharai rendőrörsök tudnak például kommunikálni rajta az oran-i parancsnoksággal. 2) Nyold darab katonai felderítő műhold. Ezek egy-egy meghatározott pályán keringenek a föld körül. Ami fölött elhaladva a látóterükbe kerül, arról igen pontos képeket tudnak sugározni. Aztán egy kör után megint látják, nicsak, hát itt meg közben elkezdődött egy lövészárok létesítése, stb. A kovetkező mondat már csak az én feltételezésem: vélhetően a diszkrét pozíciókban újra meg újra készített felvételek okos szoftverrel jól kiértékelhetőek, a legkisebb releváns változásra is fel tudja hívni a figyelmet.
Én ma passzra vertem, mindent. Egy kisebb visszát várok. De hanem, akkor majd beleveszek megint. A nagy durranás a hadi cucc lenne a többi csak a hab a tortán. Gellért nyüzsög keményen és ez biztató csak az a kérdés, miből és mikor lesz az aranytojást tojó tyúk.
Továbbra is szép ez a papír. Éves féléves teljesítményt nézve csodás. 3 Havi teljesítmény szintén kiemelkedő. Nem lehet minden nap rekord, meg ATH. Szerintem ha 48-4500 körül oldalazunk picit akkor se lehet okunk panaszra.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.