Igazából senkinek nem szabad mondani, hogy ezt vegyen, vagy azt adjon el. Ha vett és lejjebb megy azt fogja mondani, hogy te mondtad és most esik. Ha feljebb megy, akkor meg azt, hogy gondolta, vagy tudta, hogy feljebb megy és azért vett. Kevés ember van aki köszöni a tanácsadást. Eladásnál ugyanez, csak fordítva. Mindenki azt csinál amit akar, csak szándékosan ne írogasson hülyeségeket. Pénteki +10% után ma -3,58%. Nem olyan rossz ez :D főleg ha a 2 héttel ezelőtti árfolyamot is nézzük jóval 4e alatt. :D onnét több mint +20% Kevés papír emelkedett ennyit 2 hét alatt :D 4720ft
Én a szimpla beírásaid alapján is elég motivált vagyok, ha nekem ismerősöm lennél és tudnám, hogy te vagy rice, akkor tuti nem csökkentenék (anélkül sem, sőt még veszem). Mi van velük, nem tudják, hogy 4iG üveggömböd van és úgy tűnik, hogy Jászai is követi a vízióid?
Sok nevetséges ember, nem érti, hogy a 4Igben szinte mindenki a nyereségét számolgatja, szinte naponta. többen vannak több 100millás nyerőben, de azért csak próbálkoznak nagy megmondásokkal, ijesztgetésekkel. Venni akarnak? vagy csak kárörvendők? passz, de folyamatosan lejáratják magukat. 1 éve 800ft alatt volt az árfolyam 9 hónapja még 1500 alatt volt az árfolyam 3 hónapja még 2000 alatt volt az árfolyam. 2 hónapja még 2500 alatt volt az árfolyam. 1 hónapja még 3000 alatt volt az árfolyam. Most 4700ft és ezt negatívan látni.... hát ehhez tényleg fordított monitor kell :D . Akik ülik a táltost gazdagodnak, akik lebeszélnek és csak nézik a vágtát, kimaradnak. Persze mindenki nem lehet benn, de a lehetőség adott. Eddig az összes minimális korrekciót meg kellett venni!!! Valószínű 1 ideig még ez lesz. Ismerőseim közül is vannak akik eladták és csökkentgetnek. 4745ft és 2,842milliárd
Hát, amennyiben a politika alatt a közügyekkel való foglalkozást értjük, akkor csak a barlangban való meditálás politikamentes. Minden gondolat/eszme/döntés, ami hatással volt/van/lesz a társadalomra, az politika.
Sziasztok! Elnézést, kicsit uj vagyok még itt multhéten kezdtem el bezsállni 4500 atlaggal van 1000db nagyjából. Valaki aki jobban ért hozzá, elmondaná, hogy kik szoktak fizetni ezekért a műholdkért, és miylen pénzeket, illetve mekkora befektetés kell a 4igtől kb erre? Köszönöm előre is a valaszt.
ha nem kötődne, nehéz lenne úripar, hadipar, de még a telco business is. Nem értem ezeket az utópikus és álszent politikamentes kommenteket. MOL, OTP is az, ja hogy régebb óta és az más, dehogy lesz majd ez is régebb óta...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.