Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy ilyen rossz jelentésre nem 1-2% szokott lenni az esés! Valamint mindig ígyvan! Próbálják tartani, de olyan sok az eladó, hogy pár óra alatt felfalja és nem tartják tovább mert nem akarják. Elesett 10200 körül egy szint is. Kizárt dolognak tatom személy szerint, hogy ne essen tovább. De ez csak az én személyes véleményem. Ez nem a bevásárlási szint ott! Vihar előtti csend inkább! Meglátjuk!
Hatalmas forgalom van a ricsiben. Érdemes elgondolkozni, miért tartja az árat, ki az, aki ilyenkor veszi? Nyilvánvalóan sokan csak azt nézik, hogy bezuhant az ára, most kell venni. Fogalmuk sincs róla, hogy milyen volt a jelentés. Sajnálom őket.
A Richtert amint eleresztik, jönnek át ide a póruljártak. Teszteli az alsó vonalat ismét. Nem kívánok nekik semmi rosszat amúgy! De technikailag ez a 10000-es szint véleményem szerint elesett. Reggel óta próbálják tartani, de szerintem végső perceit éli! Lesz pánik rendesen. De én tényleg a jót akarom mindenkinek. Azért írtam be mert minket valószínű ez támasztani fog és további emelkedés lesz még konkrét hír előtt. Hiszen senki nem akar lemaradni! Persze saját vélemény ismét! Nem biztos, hogy úgy lesz! Én így ítélem, gondolom!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.