MOL??Max aki eddig még nem jött ide onnan is,az lehet!Ott is van azért pár fanatikus,aki 1500-on se fogja eladni,ha annyi lesz,mert a MOL,az azért MOL!Ha a szakállas visszatér,és újra jön a 4500 mese,azért akkor érdemes lesz menekülőre fogni ott is!Főleg ha Pompom tesz fel egy csártot is,hogy irány most 5000!😂
Viszont Neked is!!Jól látod!Nem kérdezek semmit,elmondtad a múltkor a dolgokat az összejövetelen,aki ott volt tudja hogy mik a terveid itt a 4ig-be is!👍
Haya 76-ról tud valaki?Nemigen jelentkezett mostanában!Lehet csökkentett vagy eladta ő is nem tudom!Szerintem azért sokan mozdultak valamit az elmúlt 6 kereskedési napon a régiek közül is!Az elmúlt 1-2 hétben jelentkezett több régi motoros is,olyanok is akik beirni nem is nagyon szoktak,de mint kiderült azért olvasták mindig a fórumot!Aki eladta,ő dolga,azt lesz biztos aki visszajön majd,meg akik mondták,hogy nem,azt is jó tudni,hogy megtalálták a számitásukat itt!Mai napot nézem,a többi papir is azért stabilizálódott,és tudott emelkedni kicsit,ez is jelezheti hogy visszamentek ide-oda emberek!Lehet mazsolázni,vannak olyan papirok ahová érdemes lesz menni,mert lesz bent hozam,meg kisebb rizikóval lehet ott dekkolni!Mindenki mérlegre tett pár dolgot biztos,ha még nem is lépett esetleg!Én is figyelek azért sokmindent,mindig van B meg C tervem is,minden eshetőségre!A jövő hét első napjai is érdekesek lesznek itt is,máshol is,és kapunk majd válaszokat kérdésekre!Jó pihit mindenkinek!Megnyugodni kicsit,azt terveket készíteni a jövőre is!Minden lehet!Meg az ellenkezője is!Fel kell készülni.
A nagy érvágás harmada ledolgozva, néhány nap pihenés, kozben a világ megy tovább, senki sem tudja, milyen hangulatban lesznek a tozsdék hétfo reggel. Minden remény meg van arra, hogy jovo héten folytassuk szépen felfele. Nagyon fontos volt a mai pozitív nap, az emelkedés azt tukrozi, hogy ez csak egy kis korrekcio volt a nagy felfutás után és nem valami probléma a részvényel. Mindenkinek szép hétvégét.
Én úgy érzem, hogy a jövőhét végig ilyen oldalazós lesz és csak a következő héten indul tovább. De bármikor is indul tovább, már át kell lépnie az 5k-t.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.