A 4iG Nyrt.
rendkívüli tájékoztatása
cégalapításról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG leányvállalata, a 4iG Távközlési
Holding Zrt. (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.; cégjegyzékszám: 01-10-042190) egy magyar
leányvállalatot alapított, amelyet a mai napon a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásába
bejegyzett 4iG Broadcast Holding Kft. néven.
Budapest, 2025. augusztus 5.
Hetek óta folyamatosan tölti az 1830-at vissza valaki!vagy hónapok óta!Vagy a Gellért átkiabált annak a szomszéd havernak fűnyírás közbe,hogy vegyél egy pár millió darabot,én adok 1830-on!
Majd megy ha mindenki bevásárolt,akinek be kell vásárolni!Majd akkor adják ki a kilövési parancsot,ha ki lehet adni!A kaputibiéknél is igy volt nem?Akkor mentek,mikor mehettek!nem amikor ők akartak!
Ezt az űripart én nem értem!De nekem nem is kell érteni!Meg nem is akarom,nem az én dolgom!Nekem elég ha ti értitek,meg a nálam 100x okosabbak értik!Megyek motorozok egyet,én ahhoz értek!Majd a Gellért meg a többiek,kikaparják a gesztenyét!Én ebbe nem tudok segíteni sajnos,ahhoz buta vagyok.
Jó cikk és kíváncsi vagyok, Jászai ígéretének a megvalósulására. "Büszke vagyok arra, hogy az űr- és védelmi ipari szegmens alig három év
alatt a 4iG Csoport legdinamikusabban fejlődő területévé vált. A mostani
tranzakcióval olyan növekedési pálya alapjait teremtjük meg, amely
rövid időn belül a cégcsoport legjelentősebb üzletágává emelheti az űr-
és védelmi ipart.” – hangsúlyozta Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnöke." Bejelentették a tőkeemelést, indulhatna is az árfolyam 2000 felé. 1830ft és 26milla
Ami durva ebben a bejelentésben, hogy most először látható nekünk kisbefektetők számára is, hogy mekkorára nött és mennyit is ér valójában a 4iG űr és védelmi portfóliója (ráadásul még N7 nélkül). Én ezt eddig nem éreztem ilyen erősnek. Ha a 49% 96 milliárdot ér, az azt jelenti, hogy a cég jelenlegi teljes értéke 200 milliárd forint. Lassan mondom: az állami N7 nélkül! Ehhez kapcsolódóan közzétett backlog, tehát meglévő megrendelés állomány pedig egészen brutális 548 milliárd. Ha ezt például a teljes cégcsoport tavalyi árbevételéhez viszonyítjuk, ami 687 milliárd volt - valóban jól látja Jászai, a 4iG csoport legnagyobb üzletága lesz/ehet az űr és védelmi divízió. Még akkor is, ha nyilván ez az 548 milliárd nem egy év alatt gurul majd be a cégbe.
Sokan írták hogy ezt a 2000ft-ot,vagy felette várják,és ott adnak el!És?Akkor hogyan tovább?Meg miért?Kell a pénz valamire és el lesz költve?Vagy más befektetés lesz?Az elsőt értem,ha meg a második,akkor az jobb lesz?Ingatlan?Kriptó?Arany?Más papír?Vállalkozás?Mi az,ami jó buli a mai világban?
Azért ezt 100m-et ne értékeld túl ez nyugati viszonylatban gyakorlatilag nulla. Inkább csak a haverokat vették be a cégbe, ami végül is nem rossz, tudjuk milyen pénzéhes a társaság,.
„A most bejelentett tőkeemelés stabil pénzügyi hátteret biztosít a 4iG SDT számára, hogy hatékonyan reagáljon az űr- és védelmi iparág hazai és nemzetközi szinten is dinamikusan bővülő keresletére. A nemzetközi geopolitikai környezet változásai, a NATO-tagállamok növekvő védelmi költései, valamint az űripar technológiai és üzleti modelljének átalakulása egyaránt azt mutatják, hogy ezek a szektorok az elkövetkező 10–15 évben is jelentős növekedési pályán maradnak."
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.