Ezért is adtam el tegnap 1712-n, Trump
egy elég érdekes és megbolygató faktor, de inkább lehetőség, ha valami hülyeséget csinál, akkor keressünk belőle pénzt is akkor már..
Elég hülyeséget írsz. Aláírásokat, szerződéseket a cégnek minél gyorsabban kell közzétennie. Ha szerdán délután-este aláírták, akkor miért kéne várniuk mondjuk csütörtök délig? Szerinted Jászai a több mint 50%-os pakkjából mennyit adott el tegnap? meg a többi nagy? Megsúgom 0db-ot. Itt az a 13% játszik, ami a közkéz. Egyébként ha napközben teszi ki, akkor napközben van megugrás és onnét vissza. Mi változott volna szerinted? Nem értelek. . Ma lesz este az országról hitelminősítés. Szerintem marad és ez jövő héten hozhat 1 kis pozitívumot a BÉTre. 4IGnek viszont mozgalmas hete lehet majd. "jövő héten az amerikai védelmi minisztérium képviselete érkezik
Magyarországra, ami szintén új korszakot nyithat a két fél védelmi
együttműködésében" Ha aláírnának valami közös szerződést a céggel, mehetne az árfolyam 1700 fölé és ott stabilan meg is ragadhatna. 1614ft és 16milla
Szerintem menjél már át az ellenzéki fórumba. Egyből megjelentek, amikor nem megy a bolt. Mit hittél majd minden zöld lesz mostantól? A tőzsde mindig kockázat, ébresztő. Isten adjon megértést számodra!
Micsoda egy vérgeci világban élünk gyerekek, ez a trump is mindenek való csak az usa elnökének nem, a másik jászaiék is tegnap reggel kiteszik a hírt 8 óra előtt aztán egész nyitó után szopás volt, jól leszopattak tegnap megint sokakat, miért nem napközbe tette fel? Olyan szinten vissza élnek mindennel is h elképesztő, mi meg itt vakon kockáztatunk , ők meg ott szopatnak ahol tudnak, meg még röhögnek is rajtunk, a hülyéje azt hitte tegnap nyitó után megy tovább.... Trumpék is ott röhögnek, azt a pénzt valakik elbukták elnök úr, lehet már nem is él közülök pár, jó röhögést....
https://invst.ly/19znap Szvsz az 1400-as szint még lesz tesztelve egyszer, ahová leszúrt. Mivel itt piaci bizalomvesztésről van szó, ha májusra ez helyre állna az már jó lenne. Onnan sem várnék gyors növekedést. A recesszió valószínűsége így is 45% ami nem kevés.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.