Olyan soha nem lesz, hogy ne legyenek öntések. 800on is volt :D most meg itt öntögetnek. A kérdés, hogy aki öntöget, majd hol veszi vissza? Még azok is öntögetik akik jóval 2000 fölé várják. A lényeg, hogy a 4IG emelkedő pályára került és ez a szint valószínű csak 1 kis megálló, mert a cél sokkal magasabban van. Jászainak nem is kell felbeszélni az árfolyamot, mert még így is csak száguldozik. Mi lesz itt majd a nyilatkozatai után??? mert tuti, hogy mindenkihez mehetne most 1 interjúra. Jelentés után tuti jönnek a nyilatkozatai. 28-án jelentés. 1760ft Ha itt maradna, akkor történelmi záró csúcs lesz.
Lehet, mert nem értettem. Egyébként ma megint szépen kitépték 1790ig, mintha arra mennének, hogy sokan dobják, mert speki, majd szépen eladásokat megvették. Komoly forgalommal emelkedik. Szépen porszívóznak. Napi átlag feljött 1692re, pedig 1600 is volt ma. 1748ft és 1,05milliárdos forgalom Nagyon szuper!
rólam beszél de szerintem félre lettem értve.van egy fix pakkom és van amikor játszom vétel-eladással.nem adtam el a fixet csak vettem 5K-t és eladtam ma.Szerintem volatilis szakaszban van most a papír, úgyhogy bármi lehet még. Hosszabb távon szép növekedési sztori, de kicsit kapkodós most. https://invst.ly/194tzh A hosszabb távú csatornájának a tetején van még.
Te miről beszélsz? matgabnek nagy pakkja volt itt, de a T-Sys akvi meghiúsulása után eladott mindent. Utána elment a fórumról, de most állítólag poreci néven néha ír. Engem miért keversz bele? Mikor eladott én maradtam a pakkommal, sőt bővítettem is és még írtam is neki, hogy rossz döntést hozott. Látom te is lemaradtál és azért szomorkodsz. 1742ft és 948milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.