Azt nem lehet tudni, de tény, hogy a műholdas kommunikációban az EU sehol sincs. Elon Musk olyat talált fel- mérnökcsapatával- hogy ugyanaz a rakéta többször felhasználható, mert visszatér a kilövő állomásra, amint pályára állított több kommunikációs és/vagy felderítő műholdat. Rengeteg kísérletezés és sok kudarc után ezek a rakéták úgy jönnek vissza, mint a postagalamb. Ennyi bőven elég volna az üzleti sikerhez. Elon ugyanakkor az elnök bizalmasa és minisztere. Ebből jut a 4IG-nak! Rock&Roll!
Gondolkodom, hogy mi lehet a háttérben. Ha van ötletetek írjátok meg. 1, Lehet, hogy januárban eladják az AH cégének a 40-49%-át és abból jön a céghez 200milliárd. Az részvényenként 670ft-ot jelentene és kis magyarázat az emelkedésre. 2, Lehet hamarosan jön 1 komoly akvi a telekommunikációs szektorban, 1 újabb országban ami megmozgatja a papírt és felemeli a céget az üzletágban 3, Simán csak pár nagy ráugrott a papírra, mert szerintük is 2000 felett van a valós értéke 4, Lehet még tavasszal szerződést kötnek az USAban 5, Űripar miatt akár több nagyobb szereplő is érkezhet , mint tulajdonos. 6, Lesz a cégnek 1 komoly hadiipari megrendelése, ami láthatóvá teszi az üzletágat 7, Űripar miatt a NATO és az EU is beszáll, (Németország és az USA mellett) mert a háborúk miatt fontos lett (drónok, stb) . Meg közben azon is gondolkodom, ha átviszi az 1370et, akkor hol állhat meg ma? Talán 1400? Beállítjuk a Telekom árfolyamát? és holnap már 1500? Ilyen gyors emelkedésre nem gondoltam volna. (Persze mert megtanultam, hogy a NER papírok nem tudnak emelkedni :D) Örülök, hogy nem csábulok el eladásra. Holnap azért már 5edb-ot eladok. 1368ft és 1,229milliárd Valamiért nagyon sürgősek a vételek.
Ezt ki gondolta volna 1 hónappal ezelőtt. És még hol lesz a vége? Az biztos ,hogy nem habókra indult így meg.Az fog még igazán löketet adni neki,amikor kijön a hír.
Én kényszer szabin vagyok, időm mint a tenger, de ezt ami itt megy, már csak piával tudom elviselni. Volt ma pezsgő, sör, unikum, eddig....és még hol van az este? Egyszerűen ma muszáj piálnom és kész.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.