MVM Net nélkül milliárdokkal kevesebbet ér az AH, nem kis milliárdokkal. Mindezt úgy, hogy a DIGI meg sokba került, így drágaság megy be apportba. Ez azért jól megkeveri az akvit.
Igen, ezt én is így gondolom. Ennek a manővernek (és a sietségnek) az lehet az alapja, hogy az AH deal-t be akarják fejezni, de (akár a cikkben fejtegetett okokból) az MVM Net-tel együtt ez nem megy, ezért kikapták belőle. Baj akkor van, ha az AH nem jön össze.
Szerintem is le kell zajlódnia. Mindemellett szerintem az ellenzék nem nyer, annak a nagyobb a valószínűsége. Ha meg nyer, lesz ebben az országban nagyobb baj is annál, hogy mi a 4iG sorsa.
Ha ez így van, és rájuk nem jellemző módon defenzív stratégiát alkalmazva "kivették" a majdani 4iG portfólióból az MVM Net-et, az csak egy okból lehet: gyorsan és mindenáron be akarják söpörni az AH-t, akár ennek árán is, nincs itt kérem semmi látnivaló alapon.
Köze lehet Hadházy feljelentéséhez. Az ellenzék nagyon kifogásolta hogy ha a 4ig lesz az AH többségi tulajdonosa akkor a 4ighez kerül az mvm net. Ezt meg akarták akadályozni.
Novemberben kötünk egy szerződést, majd februárban!!!! kérdések??? merülnek fel, és ezután megállapodnak, hogy vissza az egész. Ez melyik félnek jó vagy rossz? A másik miért megy bele? Mert mindkettő állami?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.