2020 tavaszán állt fel a lehetőség az ~1260-as célárra, de nagyon gyorsan befulladt! A mostani (1248), 2023 év második felétől, már szépen dolgozik! Lehetne feljebb is tervezgetni, de ahhoz meg kell lépni az ~1250-t! Unforgiven73 2900-s céljáról csak annyit, hogy nálam ~2500-n van "Elliott apó" és 2030 második felében várná! hmm Ez a számítás, annyira bizonytalan még, hogy ezért nem is említettem! Kell hozzá az ~1250-1400 és az utána lévő korrekció, majd újból ~1250 fölé menni! Szóval maradjunk a földön és az első cél legyen 800-900-s szint, nagy vonalakban...
Jöhet a mínusz cunami!!A növèrke szólt ,hogy vegyem csak be a reggeli gyógyszereket ès nyugodtan feküdjek vissza 9;45-ig az 5-ös kórtermembe,majd csak10-30-kor èrkezik a főorvosúr vizitre.😁🤡
Tegnap este nagyot Tanyakodtak Füreden a Fiatal demokraták ès a vènülő PatrióTATÁK.Ami biztos Jót ettek ,ittak valaki többé is a kellettènèl.Szinte mindenben nagy volt az eggyettèrtès,abban is ,hogy fel lehet kapcsolni "PUMP AND DUMP" KAPCSOLÓT.🤡🤡
Talán 1260 kb. 6 êvvel ezelőttről rêmlett, hogy valaki akkor már elemezte azt a távolabbi scenáriót, aztán jól kiröhögtêk. Párom csak legyintett, mikor most olvastam az 1.248-Ftot neki, hogy "nemrêg" még 115 forintnál mêrgelődtem. Volt olyan is. Nem adjuk fel, jöhet a 800.
A délutáni 300 k beöntés, vagy egy stopkiütés volt, vagy egy korrekció kezdete. Holnap erre kapunk választ. Ha a 610 ft környéke tudna tartani a héten, az nagyon pozitív lenne a jövő hétre nézve. Még mindig van benne vevő, ez jó jel, és a forgalom sem kimagasló, tehát mehetne magasabbra is. A főnök intézett egy üzletet a 4ig-nek, most remélem ide is hoz majd valakit/valamit.
NEW OPUS GLOBAL