A drága időmből épp eleget fecséreltem rád, így ezt az "eszmecserét" én itt befejeztem. Váljunk el békével! Sok sikert és eredményes kereskedést kívánok neked!!!!!!!!!!
trutymuty
2025. 01. 21. 10:38
Előzmény:
farkasfu
Mi az a pingvin ellenállás? "Bölcs" az aki kritizálja a pingvint, mikor még az ellenállásokról sincs egy fikarcnyi lila köd sem a fejében! Te nem f...sz szavazó vagy????
Egy kicsit most úgy mozog a papír, mint 2023 nyarán. Ritkán adnak esélyt a kicsiknek itt, ezért meg kell becsülni a mostani nyerőt. 2023 nyarán úgy fulladt ki az emelkedés, hogy 4 nap emelkedés--4 nap oldalazás---4 nap emelkedés. Az első 4 nap emelkedés megvolt, az 540-ről indult Elliot ciklus is lezárulhatott 630 elérésével, DE : Mivel az utolsó órában sem engedték el a kezét, így még lehet egy esély holnap nyitás után, hogy a ciklus 3-ik emelkedő hulláma folytatódjon még, a pénteken indult hiperbólikus szakasszal zárulva. 10 perces charton szépen látszik ennek lehetősége.........akkor viszont holnap akár réssel nyitva nagyon magasra tudna emelkedni, akár 680 ft magasságába..(672 ft-on állok holnap egy kis csomaggal) Extrém időket élünk, bármikor jöhet egy nagy horderejű bejelentés is nyitás előtt........ez meghozná a napos rés lehetőségét is....
Nagyon szép nap volt, újra régi fényében kezd csillogni az Opus! Hagyjad ezt a KH, inkább Hibaz-t kérdezzük meg, hogy mit lát. Hibaz itt vagy? Gratulálok az eddigi meglátásaidhoz! Jocek is szépen látta kitörést!
"Opus Az Opus részvénye az előző hét óta igazi szárnyalásba kezdett, áttörve a 600 forintos szintet, és ezzel beállította az új lokális csúcsát az árfolyamnak. Az RSI indikátor erősen túlvett jelzést mutat, ami a múltban gyakran oldalazó mozgást eredményezett. A magyar régiót is érintő kedvező béke kilátások mellett az Opus napokon keresztül a legnagyobb forgalmú részvények között szerepelt a BÉT-en, ami szintén hozzájárulhatott az árfolyamemelkedéshez. Év eleje óta a részvény már több mint 18 százalékot erősödött." KH elemzése a papírról :)))) Nesze semmi, fogd meg jól. És még pénzt is kap ezért az illető. Álommunka.
NEW OPUS GLOBAL