Szepen toltodik az eladoi 225-nel.Johet a kovetkezo kanyar.Ugy tunik meg mindig van mit kiszorni.Egyszer csak elfogy a parasztjanak.Ontogetni akkor kell ha van veteli szandek.Johetnek a Ta huszarok,hogy mennyi az RSI.Bar ugy tunik ez most senkit sem erdekel.Ha ki kell szorni egy csomo reszvenyt akkor az ilyen esetben nem erdekel senkit.Kurvara tuladott lett a papper.
Nagy eladási megbízásoknál így szokták "jelezni" a megbízás végét. Akko-nál láttam ilyet már, 415-nél beraktak egy nagy tételt eladóra folyamatos eladást követően. Ott vége is volt, és ment felfelé. Szerintem ez lehet itt is. Lehet hogy tévedek, és valakik tényleg le akarja nyomni az árfolyamat, csak annak elég átlátszó...
51K elado 224 ft-on.Meg hogy nem szandekos arfolyam lenyomas.Ideje lenne mar megbuntetni aki hetek ota szetcseszi az arfolyamot.Varja hogy valakinek eldurran az agya es raontse a piacra.Mikozben a veteli oldalon varja az adomanyokat.Ez megallja a helyet a tozsdei manipulacionak.
https://bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$security/OPUS Elég jól kiszámítható a papír elmúlt éves mozgása (kb. három havonta, március, június, szeptember) lokális kis csúcsok, 240-260 között, ahonnan csúszik vissza, majd egy nagyobb rántás fel, amikor a nagy tulajnak már igen kellemetlen az árfolyam (jellemzően 220-as, 230-as szintekről). Decemberre ismét fel fogják húzni, különösen fontos az év végi záró, 2020. végén 290 Ft volt a papír. Én vettem 222-n és 222,5-n ma és tegnap is rövid távú spekire. 240 simán benne van egy hónap alatt, akár több is.
NEW OPUS GLOBAL