Dakó úr biztosan szívesen válaszol neked ezekre a kérdésekre :)
(ne legyél naív, soha semmilyen vagyonelem eladásával kapcsolatban nem publikálták a részleteket, holott nyrt. lévén talán ez elvárható lett volna. Erre szoktam kérdezni, hogyha nincs benne mutyi, akkor miért nem hozzák nyílvánosságra? Ha meg van, akkor meg persze, hogy lapítanak...)
Sziasztok! Itt nálunk formalitás egy ilyen közgyűlés... utasok vagyunk. Remélem a kötvény eladásból befolyt összeget úgy fektetik be, hogy akkora story legyen, ami már rövidtávon pozitívan befolyásolja a részvényárfolyamot. Azt lehet tudni milyen értékben bocsátanak ki kötvényeket vagy azt bejelentik miért van szükség rá? Ugyanis, ha nem történik semmi beruházás, egy amúgy nyereségesen működő cég minek bocsát ki kötvényt?
nem is értem, mi a kérdés ezügyben... ha lesz közgyűlés, akkor ML a részvények 70%-ával megszavazza, amit előterjesztett :) ha nem lesz közgyűlés, akkor az igazgatóság dönt úgy, ahogy ML szeretné. nagyon meg lennék lepve, ha bármi más kimenetele lenne a dolognak. ergo vegyétek lejátszottnak.
A TÁRSASÁG IGAZGATÓSÁGA A MEGHÍVÓBAN KÖZZÉTETT NAPIRENDEN SZEREPLŐ KÉRDÉSBEN A RENDELET FELHATALMAZÁSA ÉS SZABÁLYAINAK MEGTARTÁSA MELLETT JOGOSULT HATÁROZNI, ÍGY ARRÓL A JELEN MEGHÍVÓBAN RÖGZÍTETT IDŐPONTBAN HATÁROZNI TERVEZ – KÖZÖLTÉK.
A kötvényből származo cash hitelcsőkkentésre, és vásárlásra adták... Titász lesz..... +:) ✌️ Orbán Sorossal tárgyalhat. Soros megszólalt, s ezzel felfedte magát...+ Mnb az Opus vizgálatot még nem zárta le, megkaptam a választ., az Mnbtől, hogy folyamatban lévő ügyben nem adnak tájékoztatást... Nem véletlen, hogy mindig tudnak úgy borítani, hogy ne emelkedjünk... Az Összefüggést fenntartom.. HA van másik opus forum helyes, bár ha igaz, annak alapítója itt troll volt.
Viktornak kell az a pénz, mint egy falat kenyér... csak veri a mellét, de nagyokat pislogna, ha nem kapnánk pénzt "Brüsszeltől" :) ezért is vagyok benne biztos, hogy meg fog törni a keménykedése, ha a pénzmegvonás valós veszélyként jelentkezik... Hh megváltozott az álláspontod Peti?
Hát nyugtával. Utolsó utáni pillanatok ezek.... azt szerintem mindenki érzi. Ha most a következő 4-5 hétben nem történnek komoly bejelentések, akkor szerintem nagy a baj. A kötvény ha nem a Titász-ra kell, és nem más vásárlásra, baj van. . . New NEW-ban már terítenek a halotti torhoz, folyamatosan örömködnek mások szenvedésén.
NEW OPUS GLOBAL