A fundát nem tükrözi az árfolyam. A rv igencsak alulértékelt. A piac által mutatott mostani érdektelenség és a jelenlegi árfolyamszint miatt érzett elkeseredettségem ellenére tartom a pakkom. Legkésőbb ősztől remélek változást a rv értékeltségében, de persze bízom benne, hogy a piaci szereplők akár előbb is újra megtalálják.
Ahogyan írod, a félevesben a Goodyear számok már benne lesznek. Illetve azt várom, hogy őszre a DEKADA is a zsákban lesz, és elkezdi annak eredményre gyakorolt várható hatását is árazni a piac.
Milyen változást vársz Ősztől. A féléves jelentésben a goodyear már benne lesz. Reméljük a Dekada addig a zsákban lesz ,de túl sok infó nem fog kiderülni róla.Pláne ha a lezárás június végéig nem lesz meg.Viszont az erős forint rontani fogja az összképet. A következő spekulációs történés majd január-februártól indulhat meg ,amikor majd újra felsejlik az osztalék fizetés lehetősége. De ennek a filmnek már láttuk két epizódját legalább. Ne érts félre,nem a lebeszélés a célom,mert nekem is van még belőle egy kis pakk (5k) ,de a csalódottságom túl nagy ahhoz hogy ezt magamban tartsam. De a türelmetek miatt a tisztelet jár. Nálam a türelem és a bizalom sajnos elillant.
Ezzel mind nem is lenne gond, csak ügye az a fránya kommunikáció. Nyilván nekünk befektetőknek azért kellene látni, hogy mi valósul meg belőle, mit érnek az ingatlanok, stb. Ezeket nem nekünk kellene összevadászni, meg ChatGPT-t kérdezgetni.
Portfólió átalakítás zajlik,aminek a nagy része ebben az évben megtörténik.A behúzott és behúzásra váró ingatlanok minőségi cserék, hosszú távú bérlőkkel jó jövedelmezőséggel.NER bélyeg is halványulni fog. Látniuk kell a komolyabb befektetőknek, hogy mit fog tudni , addig nem veszik, de jelentős eladói nyomás sincs, kiszálló mindig lesz, ezt hatványozottan érezzük, amikor 8-10 millió forinttal 4-5 %ot képes esni.
+ Köszönöm .Jövő tavaszig még biztosan kitartok vele , hacsak korábban nem történik valami igazán pozitív meglepi (vagy inkább csoda ) mit lehet tudni?? . Mondjuk egyszer csak kilőne a látszólag semmire.
Ezt az évet valahogy ki kell bírni.Túl sok a bizonytalanság. Mi lesz a magyar irodák kihasználtságával, (Média works, állami bérlő k ) ,mennyi lesz a forint/euró, mit hoznak a konyhára az új beszezések. Szerintem az jó, hogy eladták a kihasználatlan irodaházakat, legalább nem kell őket átértékelni, a kicsiknek legalább ennyi hasznuk lesz. Ha a DEKADA üzlet zárása sikerrel végződik szerintem egyenesben leszünk.én így gondolom.
Igazság szerint nincs is miért nézni, olvasni, csak néha bekukkantani, mert nincs semmi történés, dagonya van benne hetek óta. Céges kommunikáció csillagos 1. Hírekre, történésekre várunk.
Az igaz, de a topik olvasottságát se segíti elő, mert így kb. senki nem olvassa. Régebben egyéként amikor realizáltam a bukót opuson nem írtam soha a topikjába, de még csak a realt se néztem meg soha, mert semmi értelme nem volt, úgyse veszek többet.
Akkor milyen megfontolásból töltöd itt az idődet, és miért követed-figyeled úgy a reált? Lépj talán inkább hátra és add át valaki másnak a topicgazdaságot, volna rá szerintem jelentkező a fórumon aktív valódi részvémyesek közül, akik keze alatt talán minőségében is javulhatna ez a topic.
Appeninn real