Mindig van új cég is, még megvezezett ember is! Sajnos így megy itt ahol minden olyan biztos, ha a kormány illetve a hozzá közel állok így akarják. Amúgy szerintem nemcsak J. D. ilyen, de mindegy is ..., legközelebb bölcsebbek leszünk, legalábbis én biztosan. Sok sikert, derűs napot! Nem az első sem a világon az ilyen sem az országban, lesz még ilyen.
Szerintem a vezetőség jó, a számok is szépek, teszik a dolgukat. Amivel viszont baj van, hogy (minimum az egyik) nagytulajdonos 1G... De itt voltam, amikor Lölő itt volt, itt voltam, amikor Tiborcz, most itt vagyok Jellinek-érában. Most nekem is megingott a bizalmam JD-ben, de még egy kicsit reménykedem, hogy tényleg csak a hosszabb távú növekedésre fókuszál, nem pedig egy címeres g...láda...
Én kidobtam 825 vett papírjaim 760 on, amikor a fejleményeket követve szinte világossá vált hogy nem lesz itt lófasz sem, nemhogy osztalék! Azért ezt tényleg nem gondoltam hogy némi osztalékot nem szavaznak, vagy legalább valami nagy bejelentést nem tesznek!! Ehelyett hivatkoznak mindenféle világvége dolgokra. Utolsó aljas, geci ,szemét cég!! Nem az a pár 100.000 ft veszteség bánt ,hisz pár hete kb. ugyanannyit nyertem. De elképesztő ,hogy ilyet meg mernek tenni!! Ezt a részvényt totálisan kihúzom listámról. Többé még tájékozódásképp sem nézek az árfolyamára és híreire!! Semmivel sem különb mint delta, nutex ,nord!! SŐT!! Ezt is aljas ,tetves fehérgalléros bűnözők vezetik!!!
Tavaly aprilisban nem volt osztalekjavaslat, csak remenykedtek a reszvenyesek hogy lesz, ami felvitte 610-ig 520-rol. Aztan 1 nap alatt esett 560-ig amikor biztos lett hogy nem lesz osztalek, majd tovabbi 6 hetig csak esett, aztan ujabb 4 hetig csak oldalazott 480-490 kozott. Most bizott mindenki a bejelentett magas osztalekban merthogy "szit", de kiderult hogy az semmit nem jelent mert ma leszavaztak. Szerintem itt egy jokora adag bizalomvesztes alakult ki mult csutortokon es ma, ami miatt nagyobb lehet az eses mint tavaly. Meglatjuk.
Nekem 10-es konyvem van, addig nem latok 90 ezres eladot, de masikban mar olvastam hogy nem lesz osztalek, igy meg lassu csorgast varok jonehany hetig. Ha nyar vegere lemegy 500-ig, akkor fogok venni, de addig inkabb csak figyelek.
Appeninn real