Igen, nagyon nagy a pozi - persze sajat magamhoz képest. De nem tudom, hol lenne érdemes kiszállni, május 13-n jelent, most csutorotkon pedig CRWV, IREN. Jelentesekben brutal dolgokat mond, gyakorlatilag, ami kész, viszik, mint a cukrot. Illetve fokuszban a hatékonyság (AEI), igy novelve a marzsot. Sztem jelentést még megvárom. :)
szuper, gratula! az ilyen poziciok az életet megváltoztató pozik! ;) lassan talan lehet elgondolkozhatsz könnyitesen es mashova is allokalni töket, különben tul naggya valhat a riziko a tulsuly miatt. De abszolut RESPECT! nem csak a beszallot kell jol eltalalni, de kell a hit is! :)
Kevin Warsh, a Fed leendő elnöke fontolgatja, hogy a Dallas Fed csonkolt átlagos PCE-jét alkalmazza elsődleges inflációs mutatóként. A csonkolt átlagos PCE jelenleg 2,4%-os évesített rátát mutat, ami jóval a Core PCE 3,2%-a alatt van, és közelebb van a Fed 2%-os céljához. A levágott átlagos PCE-re való áttérés az adatok 55%-át kizárná, aránytalanul nagymértékben csökkentve a magas áremelkedéseket és potenciálisan alábecsülve az inflációt. Ennek az intézkedésnek a mostani elfogadása szakpolitikai hibákat kockáztat azáltal, hogy alacsonyabb inflációt jelez, és a tartós fogyasztói árnyomás ellenére is idő előtti kamatcsökkentéseket igazol.
SP500 - a mért érték kb. ide jön ki. Két lehetőséget látok: lefordul innen, vagy még felmegy 7654-ig. Olvastam olyat is, hogy ennek a rallynak sosem lesz vége, célár 2034-ig 17.000 pont SP500-ra. https://www.tradingview.com/x/JXO6bHey/
NDX daytrade A mai gap-up es rally (5 of 5 of v), ez az utolso subhullam a marcius 31-en kezdodott rally vegen. HA ... a jol szamoztam. , Ha nem? erre az a valasz, hogy ( mivel most mar wave(v) > wave(iii) meretenel ), hogy eletbe lephetett az ALT. eset, hogy ez most egy extended (v), leginkabb (3 of 3 of v) hullam lehet. HA viszont jol szamoztam, akkor nehany ora mulva elindulni kellene egy eso, 5 subhullamos lemeno hullamnak. Hamarosan kiderul. . https://imgur.com/a/PdAu2NZ
Ne is mond... Amit kinéztem az is három nap alatt ment közel 20 %-ot. De nem tudok, tudtam venni, mert hiába ismeri a netbroker, csupa nullát mutat, nem kereskedhető vele. Bezzeg az investment nem veszi fel a telefont 🤬
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.