Tisztelt Szakértő Urak! Valaki tudna segíteni abban h MMM hogyan áll TA alapon? Nekem tetszik, de az nem jelent semmmit. Jelentés előtt vettem bele, most rávennék, de nem szeretném a nyerőt elbukni. Köszönöm előre is a fáradozását annak aki rászánja magát.
RIG jelentés: a megfelelő szót használnám rá, ez most a lényeg. A piaci környezetnek és folyamatoknak megfelelően alakulnak a cég dolgai, mehet minden tovább, egyelőre még mindig radar alatt a surranópályán jöhet fel. A tőzsde ugye a jövőt árazza, tehát abba ez a mostani jelentés abszolút beleillik. Amikor pedig a piac egyre szélesebb része számára is nyilvánvalóvá válik hogy itt pénzt lehet keresni, ráadásul nem is keveset, akkor jöhet az újabb ralli felfelé. Meglátásom szerint még mindig nem eléggé veszi komolyan a piac ezeket a folyamatokat, mindamellett, hogy nem is trendi a "mocskos" olajiparra fogadni. De előbb-utóbb vissza fognak térni a fanyalgók is, emiatt bőven valószínűsítek még keresleti tömeget a vételi oldalon.
,humanoID, dehogynem én is sokszor elbizonytaladom, több mindenben -10--20%-on vagyok, de ha megnézed a chartokat, nagyon sok azt mutatja,még mindig medve piac van: russel2000,AAXJ...
nem kell parázni emiatt sem, már egy hónappal ezelőtt is a német gáztározók 85%-on álltak, azóta biztos emelkedett, a spanyolokon keresztül is csatlakozva vannak az algériai mezőkhöz, ez LNG vezeték!... a lengyelektől kell példát venni: a háború első napján bejelentették, nekik több orosz gáz nem kell, kiépítettek egy gázvezetéket a norvég mezőkhöz
Ez és az ehhez hasonlók kicsit sem vetik fel benned annak kérdését, hogy itt valami nem gömbölyű? . Igaz, az Il Ferro "üzletben" sem láttak néhány tízezrek semmi csontot... Mit csodálkozok?!
egyebkent en is optimista vagyok, vagy legalabbis probalok. ha ez a tel nem lesz nehez gazar stb szempontbol, akkor szerintem eleg jok vagyunk a jovo evre nezve.
nem aggódnak emiatt sem, CPI USA 3%, további csökkenést várnak, EU azt hiszem 5,5%, No 6,4% de itt nagyarányú csökkenést várnak szeptemberre... lehet, hogy túl nagy is az optimizmus, már több mint 1 hónapja ez is jóval 70 felett van: . https://edition.cnn.com/markets/fear-and-greed .
ez szep es jo, de az infla nem szolhat meg ebbe bele? Most ugy nez ki szepten parkolopalyara kerult, de vajon biztos igy van, nem lodul neki megint osszel?
Koszonjuk Janos az elemzeseket! Olaj es gaz temat velemenyem szerint hajtani fogja az irracionalis felelem a teltol. Szamitok oktober-novemberben egy nagy tuskere olajban es mindenben, ami olajhoz kapcsolodik. RIG 15 is meglehet, borrr 150 NOK.
azt mondják a bankárok, a kamatemelések elvesztették a börzékre az ijesztő hatásukat, valószínűsítik, hogy további emelések elmaradnak, úgyhogy az emelkedés folytatódik, annál is inkább, mivel az ellátási láncok is magukhoz tértek mostanra...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.