Baker Hughes US oil rig count -11 to 575. Ez jelentős w/w esésnek számit. Úgy tűnik nemcsak az OPEC+, de az amerikai shale ipar sem szereti a 80 alatti WTIt
Japan mar kitort, lasd a 2 napos NIKKEI es MUFG chart http://keptarhely.eu/view.php?file=20230517v00x7kx4.jpeg es ha WB fundasan is igy latja, akkor meeg egy ok nekunk is, arrafele is keresni 1-2 biztos poziciot. A TM, HMC es a kereskedohazak is jol neznek ki.
magadnak kell donteni, es helyes az allaspontod ebben, de bovabbra se ertem, miert keresel folyton daytrade short iranyu belepeseket, amikor a 60min szinten, felfele van a csatorna.
SPY daytrade azt gondolom, szinkronban latjuk, ez kisse nagyobb visszahuzodasnmak tunik mint egy (iv), de talan van 2 ALT lehetoseg. A valoszinubb az ALT1, i-ii piros paros kesz, es elindult wave(iii), annak egy visszahuzodasat latjuk A masik lehetoseg, hogy piros (i) csucsa 4214, es most piros (ii) visszahuzodas tart,kevesbe valoszinu . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230519v03xmv5s3.jpeg
Valamit elnezel mert abc jon lefele lassan C lesz uj aljnal, retesteljuk a 4170 kornyeki zonat ahonnan meg egy csucs sanszos. Viszont ott kesz lesz a szerkezet felfele.
HTOO gyanusan kuszik fel alacsony forgalommal, napelemes hidrogen termelo ceg, sajat hardvert fejlesztett, a piacon jelenleg a leghatekonyabbat. Csak bedobom a spekizni vagyok kedveert. Ha minden tervuk sikeres, akkor fundasan 12 korul erhet legjobb indulattal. Most 3.4 korul jar. Talan lesz benne egy hype vonat, 7 felett mar adni kell, illetve nagyon figyelni.
A jelek szerint Te is figyelsz. ;) A pozim 30%-at megtartottam hatha atlepi a 3,10-et, de ujfent itt a pelda, hogy tenyleg nincs ertelme tartogatni. Adni minden felhuzasban es 8-10%-okat a zsakba kell tomni.
Nem, sajnos várhatóan elmarad a fel hullám... Már párszor átéltem ezt, de sajnos az ember elképzelésére igen rossz hatással van a fórum. Jókor lépek be, s elolvasom egy-két ember véleményét, és elbátortalanodok... Szóval offolom a fórumozást, mert a ma is ezen okból kifolyólag benthagytam egy valag pénzt. További jó mókázást.
SPy daytrade Nincs valtozas, oldalazgat egy apro menetkozi korrekcioban, de tovabbra is felfele tart a wave(iii). A konzervativ varakozas mellett 4230 kornyeke a target, ahol iii=i meret teljesul. NDX ugyanez, 5 oraja oldalaz 13830 kornyeken.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.