Rövidtávon: Nincs már benne a 6,00 USD körüli júniusi csúcs vagy február végi 6,40 USD kürüli rés elérése? Visszaeshet még 4,50 USD-re (MA50)? Indikátorok hűlhetnének, ugyanakkor zárásra (nekem OGZDI) szépen visszahúzták. Nekem az összes TBSZ-en van. Hosszabb távon nem is aggódom miatta, de amikor nemrég volt ez 4,50 USD alatt, akkor azért nem volt olyan őszinte a mosolyom.
SPY daytrade http://keptarhely.eu/view.php?file=20201214v02uk1546.jpeg , A felfele meno alakzat , akarhogy is nezzuk, az 3 hullamos. Szoval, korrekcios, a-b-c. Akkor pedig a fo iranym csakis a masik lehet. Es elotte lefele van is egy kimondottan szep, 5 subhullamos impulzus alakzat. Szoval, ha a mai toprol a fibo 62% alal esik, 3671 ala, akkor kapnank egy megerositest. Most eppen nagyjabol ott van.
Igen, hasonlo elkepzelesem van es emiatt engedtem el. 4,2-n vettem es 5,6 usd korulre tippeltem a tetejet most igy elso korben, ez pedig teljesult. Aztan lehet, hogy butasag volt eladni, de tul sok volt az energia szektor beli kitettsegem. Ha viszont hosszura szanod akkor szerintem nem jarsz vele rosszul. TBSZ-en tartok tovabb en is egy pakkot, azt nem piszkalom. . Rdsa ugyanez. 39 volt a celaram, 38,45 zaro kifejezetten jol esett.
Sziasztok! Tart valaki közületek Mylant (MYL)? Most, hogy merge-ltek a Viatris Inc-kel, kaptam egy levelet a CBK banktól, hogy US jog szerint a fúzió adóköteles dolog és osztalékként (30%) adóztatják meg, tehát részvényenként 4,7265 USD-t kell befizetni. Kivéve, ha kitöltöm a "FORM FOR CERTIFICATION OF TREATMENT OF MERGER CONCIDERATION" nevű dokumentumot és elküldöm a bankomban december 28-ig. Ti már találkoztatok ilyesmivel?
Miért vasalják ki ennyire? 14:55-kor ennek semmi előjele nem volt megint. RIG 2,65-ről 2,38 már. Ahhoz képest, hogy a tripla csúcs áttörését vártam mára, jól benéztem. Kár érte, talán majd negyedikre átmegy. Gazpromot viszont dobtam ma, Shellt dobtam múlt héten.
hét eleji szavazás: lesz-e még idén szerintetek bármilyen korrekció (>10% esés), vagy rakéta üzemmódban zárjuk az évet? + jel - lesz korrekció - jel - nem lesz korrekció
Most nem mondom el, hogy nekem mi a véleményem a bitcoinrol, én csak próbálok meglovagolni egy hullámot. Abban viszont szinte teljesen biztos vagyok, hogy valamilyen formában brutál nagyot bukhattál rajta, ha ennyire folyamatosan csak ez a szöveg érkezik tőled, mert a gyűlöleted már az egeket veri...
Pedig hidd el, hogy a bitcoin emelkedése mögött csak ilyen "youtuberek" vannak, akik fenntartják a hitet. Meg persze a washtradinges robotok, nem beszélve a tetherről, amivel tőke nélkül pumpálhatnak.Jól felépített reklámkampány folyik, újra elővéve az INTÉZMÉNYI befeketetők csodatévő hatását. Közben klímavészhelyzetet hírdetnek, a bitcoin fenntartásra meg elfüstölnek egy nagyobb állam áramszükségletét.Aminek a töredékével is működne a rendszer.
Persze, ne érts félre, nem bántásként szántam vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem tudom, hogy vajon erre kell ugorjon 4-5%-ot, mert az ember számomra nem igazán "meggyőző". Korábban sokat néztem a cnbc-t és nagyon érdekesnek tartottam - mondjuk nem a Cramer műsorát -, de sajnos mióta költöztem az új helyen a kábelszolgáltató nem tudja biztosítani. A youtubeon persze ettől független rá-rá nézek néha a feltöltött tartalmakra.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.