0db saját részvényük van, a közgyűlésen felhatalmazást kaptak vásárásra nem éltek vele. Most meg hogy a tulajdonosoknak közvetlen kifizetést nem nyújtottak ez így már ellentmondásos lenne. Az inormatikába öntött pénz mikor térül meg kitudja.Az IT fejlesztések főleg ha egyediek évekig emészthetik a nyereséget. Nekem ehhez már nincs türelmem. :(
6 milla forgalom.....kapaszkodna de adogatják...... olcsón.....viszont egy 3,2 millás egyszeri 315-ön.......ha nem hinne benne valaki nem venné....................
a mai gyér forgalomhoz hozzátettem pár forintot....... idézve tanult topic társunkat........"Ennek osztalék nélkül is 400 körül/felett van a diszkontos ára."
Nézd, annó a jelzállog bank nyerőmet tettem ide befektetési céllal kb 280-átlaggal 30m ért vettem a kiszámítható osztalék politika ígéretére. Múlt évben járt 450-felett nem adtam elvből. De jött a fekete leves. Komunikációjuk félrevezetés volt: egyszeri eset / Fontos az osztalékpolitika /srv ígérete. Úgy voltam egye fene Erre most jött az újabb elmaradás.Még arra sem vették a fáradságot hogy forgalom generálással bent tartsák a BUX kosárba. Nekem ez bóvli stílus.
Maximálisan egyetértek a véleményeddel, de szerintem kár volt kiszórni. Ha nem is 1 hét vagy 1 hónap alatt, de a fundamentumok dolgozni fognak. Ennek osztalék nélkül is 400 körül/felett van a diszkontos ára.
Nekem ez harmatosan gyenge majdnem a tegnapi nyitó alá zárt ez a gyertya nem tetszik.ha minden igaz holnap már elfogyok. Egész egyszerűen kritikán aluli a vezetőség töketlensége. A kitartóknak sok sikert kívánok.
Ha a vételi oldalon feljebb vagy az eladóin akkor lejjebb kell jönnöd, esetleg várni ameddig elfogynak a tételek. Szerintem most még várnak páran arra hátha többen bedobják a csomagjukat és olcsóbban meg tudják venni.
CIGPANNONIA kitartók