Elnézést az off-ért, a CIG-et illetően hasonló aggályaim vannak egy politikai fordulat esetére. Ami viszont a politikusok megítélésére vonatkozik, Bruck Gábor május 17-i fb posztját ajánlanám a figyelmedbe, amely szerint "A demokrácia nem
karakterdrámák csatája....... A politikában nem az a kérdés, hogy ki
milyen ember. Hanem az, hogy mit tesz – és mi az
eredménye." https://www.facebook.com/gabor.bruck/?locale=hu_HU
Csak, hogy bedobja a kirakatba egy kis csámcsogni valót: nem tudom értelmezni, hogy egy korábbi rést egy másik réssel betöltöttnek lehet-e tekinteni, vagy egy dupla rés áll elő így, amely azt a bizonytalanságot vetíti előre, amiről beszélgettek: jelesül a politika alakulásának függvényében bármikor könnyedén visszaeshet 350/370 környékére az árfolyam?
Szerinted miről akarlak meggyőzni? Arról, hogy jó a CIG vagy arról, hogy rossz? Vagy esetleg reálisan leírom a jó és a rossz részét is, és azt is, hogy nekem ez most komoly dilemma. Sokkal jobban örülnék, ha más kifejetett véleményeket tudnék ott olvasni, mint a személyeskedésnek. Részemről félre tudom tenni veled is ezt, tiszta lap.
Kompenzálsz vmit az nagyon látszik...,túl tudálékos,mindig van magyarázat,csak a te igazad létezik.. Sok évet dolgoztam a cégben poziban,sok részvényem van,nem fogsz meggyőzni.
Te tényleg nem érted a különbséget, hogy más a politikai kockázatról a papír szempontjából beszélni, ami ilyen tulajdonosi struktúra mellett elkerülhetetlen és aközött, hogy a másik fejéhez vágsz állításokat az ő politikai nézetéről? Tényleg nem érted, vagy csak most nagyon vágysz egy visszavágásra?
Az én sóhajom az biztos nem MP, szerintem egy szörnyű, vállalhatatlan ember. Ettől még kellene a kormányváltás, szerintem senkinek nem tesz jót, ha túl sokáig van hatalmon és pénzhez közel, ha 4-8 évente váltás van kevesebb idő van kiépíteni a struktúráit a lopásnak. Szóval én most szomorú vagyok, hogy ez a választék. Leíró jelleggel írom, amit írok, nem szurkolóként.
CIGPANNONIA kitartók