Maradék CIG-jeimet 430-on terveztem eladni, mivel erősen bíztam egy osztalékban. Most azt hiszem nem csinálok velük semmit, ha méltóztatik legalább 400 fölé visszajönni, akkor adnám őket.
Nem rossz ez a szint, de egy nap után még nem látni a folytatást! Reggel már összeállítottam a tervet és haladj a piros szaggatott mentén! :))) Ha új aljra megyünk netán, akkor újra kell kalkulálnom és ezzel én is szívok, meg te is, amiért nem vártál a vételekkel! A ~320 még benne van a pakliban! Amúgy minden ok-s :)) https://ibb.co/607Xs90P
Azon gondolkodtam , hogy a 4 miniszolónojosnak melyik része nem tetszett a hsz - emnek ..? .. A papírforma kifejezés - amiről tegnap beszéltünk hogy esni fog , vagy az hogy idén 300 alatt nem tudnak venni ?? Az mai mozgás nem volt kérdés … A 300 Ft meg magasnak tűnik ?? 👀 Nem értem én a sok okos embert …
ez a rés dolog a forex-ből jött, valóban van ilyen DE! rv-nél, sőt még devizakereszteknél is van hogy fél évbe, akár évekbe telik a visszatöltés csak egy példa: 2024.05.14-én 388as árfolyam doji gyertya, majd másnap jött a "RÉS" 388-372között, 16 forint, durván mondjuk legyen 5% mire töltötte be? 2025.01.15-én történ a teljes réstöltés, vagyis 8hónapot bent ült aki erre számított, ÚGY, hogy közben a betett pénze volt 312ft-s árfolyamnál több mint -20%-ban ....no comment
Hosszú távokban gondolkodom, de 400 fölött én is realizáltam az olasz ügyek miatt. Várom a visszaszállási pontot a következő fél évben, de kizárólag 350 alatt.
ha a "közel" múltból indulunk ki, és most eltekintünk a fundás kockázatoktól, és lecsupaszítva megnézünk pár TA indikátort, akkor sem rózsás a kép, azok is a kivárás felé mutatnak inkább. Hetes MACD hirdeti a 3-4hónap szenvedést, naposon az egész durván túladott lett, kint teljes testtel a boll-ból, valószínű vissza fog menni, de ez csak sebtapasz lesz a nyílt törésre, ha az egész folyamatot nézzük egybe. Elkeserítő, de simán lemehet az elkövetkezendő 8-12hétben akár 317-320 is, és onnan sem biztos semmi ....mindenki döntse el, kockázattűrő képessége alapján
adás-vétel mind a ying meg a yang :) mindig pariban jár ki-ki hogy értelmezi: - longos (reménykedő, kényszerűségből csalódott, magát nyugtató ember) hisz gyüjtik ezt, mi lehet a baj - shortos (nem tudom van-e rv short erre a részvényre) ezért unkább úgy írom, kiszálló (realizásó, hogy pluszt vagy minusz az most mindegy): eladom én is, hisz nagy forgalommal adják, a funda elszaródott, majd max visszaveszem lentebb ...kinek lesz igaza? kiderül idővel én a véleményemet írtam, ami nem feltétlen jelenti a jövőre vetett tutit, szerintem kivárás a jó döntés most
CIGPANNONIA kitartók