Ne hidd … Itt mindenki a tavalyinál erősebb osztalékot várt . Erre kapott egy olasz melót . A vezetőség is tudta jól 10-20 Ft kutyát nem érdekli .. Aki meg hosszabb távra befektető marad úgyis .. Persze ez csak egy vélemény részemről..
Amikor a nagy főnök nyilatkozott, akkor még azt mondta, hogy informatikai fejlesztésekre kell a pénz, ezért kicsit kevesebb lesz az osztalék, de a nullánál nem lehet kevesebb.:(
Törölt felhasználócsütörtök, 18:42
Kiszállni tudni kell , örök klasszikus ….. Valószínű 10-20 Ft-os osztaléknál ugyanez az irány jönne holnap ..Meglátjuk👀
Kurva hosszú ez a 181 oldalas jelentés de a munbérekről 1 mondatot sem találtam benne. Van esetleg akinek sikerült megfejtenie mennyi volt a 2024 évi bérköltség , különös tekintettel a bonuszokra illetve a vezető tisztségviselők javadalmazására. Komolyam mondom Jókai megirigyelhetné ezt az érvrendeszert ahogyan ezt az olasz ügyet kezelték.
Szerintem ez csak egy szokásos, "általános felhatalmazás" srv vételre, ez nem jelent még srv vásárlási programot, lehet, hogy van felhatalmazás, de nem élnek vele.
Ez nem meglepi, mert a célzás már megvolt múltkor! Igaz azt mondták itt páran, hogy nem tudom megfelelően olvasni....! Most már remélem egyértelmű mindenkinek!
Szép munka.Holnap az irány adott lesz. A kicsiket megint sikerült megszívatni. Ez egy komolytalan cég komolytalan vezetéssel.:( Nem vagyok érdekelt a rv-ben, de ilyen szemét munkát még nem láttam, mint ami itt történt osztalék ügyben.
CIGPANNONIA kitartók