Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Odaát meg London,New York,Frankfurt roadshowròl álmodoznak 🤣.Kapják helyette arabokat,egyiptomot, üzbegisztánt meg monte negrot.Jaszainak nem szòltak a másik irányba kellene menni 🤣.És még itt írja a rivotrilt meg a kannás bort feel ,pomperjnek 🤣.Hát akkor ott mi van 😁?
Ne feledd hogy ott más volt .Az lendületből ment 2000 ről 1600 és onnan lendületből pattant vissza.Mostmar "nagy felpatt" színhaz utáni lecsorgás van úgy hogy benne van hogy innen vagy még lejjebről kap még egyet az árfolyam.Ha ez így folytatódik elfogy a türelem és kezdődik a borogatás.
Jaj és milyen nehezen megy le. Pedig mindent bedobtok. Csakhogy ez a szarkupac ennyit röhögve megér. A kupacból jó sok az államé plusz hitelek is, amit adott kb 30m jó nagy szardomb! És hol a bilincs? Most már szardomb van? Hát azt meg ellehet hordani! Hajrá
Nem kell ezt túl aggódni . Volt már ilyen majd visszament 2000 fölé . Türelem ! Az állam is mínuszban van most meg Jászai is . 1600 is volt onnan is ment 2300 ra
Az általad kopasz jászai gec*-nek nevezett illető rajta ül egy összerabolt sz*rkupac közepén és halvány fingja sincs, hogy mikor veszik ezt el tőle – jogosan. Ezért tart itt az árfolyam és ezért csorog lentebb szépen, rendben.
Mi a k**** isten folyik már itt megint!? Miért ütik ennyire ezt a szart ,a másik szart (opit)meg hagyják!! Már kis mínuszban vagyok a maradékkal ,de ennek ellenére remélem hogy lesz év végéig 2300. Viszont hol kellene hígitani 1600-nál ,1300 nál, 1000nél ,na ezt senki nem tudja!! Vicc ez az egész tetves papír!!! Különösen hogy ez a kopasz jászai gec* nem böfögne ebben a helyzetben egy kis bíztató, nyugtató néhány mondatot!!! Félő hogy ezt is hazavágja, mint anno a konzumot!!!
Én nem tagadom de a nevében is benne van ( Nemzeti Együttműködés Rendszer ) Elindulhatunk megint a kályhától de ez tök felesleges Sokaknak már nem volt szimpatikus ( finoman fogalmaztam) amit csináltak , de azért ne csináljunk már úgy mint ha eddig (40 év) minden rendbe lett volna ....a soshol medianak és " néhány embernek "köszönhethő , hogy tudjuk hol van és mi történt pédául Hatvanpusztán .... de hány olyan régi nemzet színésze van az országnak akiknek balatoni nyaralojuk van ?!?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...