Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagy épp megszivatják őket .Persze aki úgy kereskedik hogy tudja mi van annak sikerülhet időben lépni csakhogy ez a fajta "kereskedés" pont direkt azért olyan amilyen hogy ne tudjon mindenki kiszállni vkinek rá kell bni.És mivel egyre szemetebb mòdon van csinálva ezért egyre inkább mondják azt sokan a K.. anyja az vegye ezt a szart és ezzel tönkre vágjatok a részvényt mint egy kullancs ami mindig egyre több vért szipolyoz.És amikor már senki nem veszi mert fosik hogy atbasszák akkor aztán jöhet bármilyen jò hír egy idő után semmi nem lesz hatással rá mert azt is csak arra használják hogy elszedjék a pénzét a tisztességes befektetőnek aki azért vesz mert mondjuk hisz a részvényben.Szerencsétek hogy itt ezt a cég engedi .Az otpnél mondjuk már a forgalom miatt se tudnátok labdába rúgni de ha kisebb is lenne a forgalom biztos vagyok benne hogy Sanyi bá már úgy a kezetekre vert volna hogy messziről kerülnétek a papírt miután titeket hintaztatna meg.
Olvastam, akkor pont volt időm. Már másként olvaslak mint az év elején... Sokaknál a hit miatt csattant ki a biztosíték, nálam is, bevallom. Én is szebb napokat szeretnék már...
Nem véletlen volt ez a sor kirohanásom tegnap fügefa és sehmet ellen .Ha visszaolvasod a tegnapi sztorit illetve figyelemmel kísérted a kereskedést akkor lehetett látni hogy az említett avatar gazdája erősen valószínű hogy benne van abban a társulatban ami ezt csinálja jò ideje .Csak jò lenne ha már a felügyeleti szervek is ellenőriznék a dolgot.Jò hogy már nem mondják meg hogy mikor vedd meg meg mikor add el mert lassan olyan pofátlanok hogy itt tartunk.
Ismét lejjebb és lejjebb álltam (ez meddig megy le?) és ahogyan írod nézve hogy mi történt onnantól... összesen 217 ezer darab cserélt gazdát és ebből hírtelen felfelé az irány kb. 60 ezer darabbal és több "nagyobb" pakk vétellel. Ez inkább a játszuk el hogy fordult szvsz! Amíg nem lesz tisztább a kép addig itt lesznek...
Az adòfizetők pénzét vissza lehet úgyis szedni hogy a cég működjön .Én vmi olyan megoldást várok hogy a kecske is jòl lakjon de a káposzta is megmaradjon.Persze előtte a kecskênek azért jár a seggbe rúgás de nem kell levágni mert tejelni tud.
Én visszaszednék minden állami forintot belőle és Jászai éljen meg piaci alapon, ha tud. Vagy ha nem tudja, akkor az állami vigye a One-t 100%-ban és viszlát. Nem kell a Fidesz4IG-t állami pénzen hízlalni tovább.
Ezt a céget ekkorára a politikai hátszél rakta össze. És ez a cég egy One Man Show (Jászai). Jászai jövőjét kell kitalálni a befektetőknek, mert az lesz a cég árazása. Minden más, amit ideírnak csak zaj.
Jó összefoglaló de én kiegészíteném egy 4. csoporttal 🙂: Akik azt mondják hogy annak ellenére hogy most kimondottan rossz a helyzet de nem fog csődbe menni a cég és várják hogy a múlt dolgaira és jövő kihívásaira milyen reakciókat ad a cég állami hátszél nélkül illetve esetleg hogy változik e a széljárás.
Hosszú ideje olvasva a komenteket van három nagytábor I. nagy megmondok "mit hisztek" "normálisak vagytok" ennek a cégnek mar rég ásó kapa nagyharang "Én megmondtam" (remélem sok pénzed égett :) II. Akik a céget hibáztatják és várják a megoldást . . . Szerintem tegyék a dolgukat a cégvezetők és ne a topikot olvassák :) Az árfolyamot a közkézhányad miatt a kisbefektetők alakítják vagyis csak szeretnék,mert elnézve a napokat 12:15 és 13:00 között megérkeznek és folyamatosan verik le az árakat majd valami rejtélyes módon zárás utolsó pillanatába oda teszik az árat ahova szeretnék. Remélem elfáradnak mint a sprinterek. III. Akik tartják ( most maratont futnak és jön a savasodás:) bíznak , és az elmúlt 6 hónap alatt több infartus közeli állapot is volt. Nekik kitartást és remélem mindenki megtalálja a számítását!!! Szeptemberbe már okosabbak leszünk hogy mi volt a nyáron!!! A színfalak mögött meg mi van csak találgatni tudjuk.
Szerintem ezt kb stayerke kitalálta hogy legyen így azt kész én meg nem bánom hogy nem lett .Tudod azt gondolom hogy általánosságban nincs értelme vádaskodni de fügefa kommentjei és amikor mindig tette őket, amikor pont a semmiből mindig akkor megjelenik és mindig épp abba az irányba dumál amerre épp elindult az erőltetése az árfolyamnak ( kb mint amikor a semmire ment napi 17 szazalékot és ő pont az elején megjelent és kitalálta hogy itt most aztán venni kell, vagy amikor 1600 ra lement mit ad isten pont kitalálta hogy akkor meg eladni kell ma meg 1900 - környékén 12:48 perckor beír hogy vegyétek nyugodtan mert 2000 felett fogunk zárni úgy hogy a kereskedés elején a semmire emelkedett ha jòl emlékszem 4 szazalékot aztán onnan vissza majd 10 et ő meg mit ad isten pont eltalálta hogy persze mostmár lehet venni).Van egy határ amikor elhiszem hogy vki tud meg van amit már nem .És nem hinném hogy nekem van egyedül elegem ebből a szemét kereskedésből amit itt megy hisz ezért jutottunk már oda hogy az első òraban 6-7 millás forgalom van mert senki már meg se piszkálja a manipulator g..I robot brigadon kívül.Mar ott tartunk hogy napi 3 szor fordul és mostmár az lesz a következő hogy ezt már valami nagyon penge szakértő szavára teszi ??? Haaa ki a K...anyja kíváncsi erre ? Amikor meg majd jön netán egy jò hír akkor meg nem értjük hogy miért van negatív hatása mert a kedves manipulator urak épp úgy akarják és sikerült úgy szétb...a kereskedést hogy ezt meg tudják ezt tenni.Úgyhogy elnezést mindenkitől ha meg szegtem volna az általam le sem okézott hallgatási fogadalmam.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...