Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Elfogadom a gratulációt, köszi👍 Remek vétel volt. Ha az egészet átraktam volna most mégjobban érezném magam. Lehet az idén belőle 3000 is. Gondolkozz rajta sosem késő.
Gondolom a shortosoknak is van stop berakva felfelé. Szerintem egy része a vételből onnan jön. Bár a hírek eléggé mozgatják, de ahogy csorog fel egyre biztosabb, 1600 volt az alja.
Furcsa nem hogy a telekom árfolyama addig nem indult meg amíg a 4ig a vodefonet nem tudta megvenni? Amig a telekomot akarták addig lent tartották az árfoylamát mesterségesen egyszerűen ki akarták készíteni.Ezért votl egy szánalmas szar az egész ner rendszer.Amint megvették a vodafone-t mert kénytelenek voltak venni egy mobilhálozatot egyből kitudott lőni a telekom.
Hát fajò a dolog, nekem hangsúlyozom hogy rossz lòra tettem úgy néz ki.A tőzsde mindig tanít .Mondjuk én aztán a virtuális bukòmmal hallgathatok képzeld azt aki 4000 felett ragadt itt be.
Nem sokmindenre hanem midnenre fog nemet mondani.Csak meg kell nézni a parlamenti beszédjeit.Katonába allítja az ellenzéki fidesz-kdnp-mihaznk koaliciót :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...