Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Köszi ez egy szép bevallása annak hoyg az itteniek közül valakik befolyásolnak.Ennél szebben nem is tudtad elmondani. És az közületek van nyílvan mert te pontosan tudod a "tápláléklánc" kimenetelét.Eddig is ezt mondtam hoyg fideszes brókerek vanna itt nagy részt a felbeszélők között de ezzel meg is erősítetted a kijelentést.További szép napot és jó vergődést nektek.Június hónap csúnya lesz nektek az biztos.
Egyébként csak egy ötlet de úgy is meg lehet tartani a rabat ha kiéhezteted a 4 ig-it .Én elképzelhetőnek tartom hogy az állam azt mondja jól van csináld csak mi nem rendelünk tőled szòlj ha meguntad .Na ekkor lesz nagy kérdés hogy lesz e külföldi megrendelő ? Egyenlőre nincs .A románoknál képbe volt hogy lynxeket itt gyártják le de utoljára úgy nézett ki hogy ezt lekavarjak a románok és azon alkudoznak hogy náluk gyártják le.Mondjuk szerintem arra a rheinmetall se lesz hajlandó hogy minden országba pár száz db os rendelésekért gyárat telepítsen .
Ezek szerint akkor te Tiszás bróker vagy?😆 Na jó, nem valószínű, sokkal inkább egy jelentéktelen figura, aki azt hiszi, hogy az itteni "munkássága" bármi hatással van az árfolyamra vagy a részvényesekre! Előbb-utóbb rájössz, hogy hol a helyed a táplálékláncban.
Csak egy tárgyi tévedésed pontosítanám. Mit is jelentettek be a Tatraval közösen még márciusban? Hogy a RÁBA bekapcsolódik a Tatra exportra készülő katonai teherautó gyártásába, aminek az értéke meghaladja az 1 milliárd eurót. Szóval a 4iG védelmi része nem csak a magyar honvésdégi megrendelésekből él. Mint ahogyan a SAFE pénzekből a honvédségi megrendelések sem mennének kizárólag a 4iG-hez. A kérdés amúgy, hogy mi érdeke fűződne a kormányzatnak ahhoz, hogy kinyírja a 4iG-t, ami amúg több ezer embernek ad munkát magyarországon az űr és védelmi iparban is? Csak azért, mert Jászai jóban volt Orbánnal? Hogyan magyaráznák meg ezt a választóknak 4 év múlva? A győriek nagy többsége (már aki nem Ausztriában dolgozik) vagy az Audinál, vagy a Rábában húzza az igát. Az Audi folyamatosan csökkenti a kapacitásait az európai autópiaci helyzet miatt. Marad a Rába, aki még nagyfoglalkoztató a térségben. Szerintem hagymázas elképzelés, hogy az új kormány bedöntené valamiféle megmagyarázhatatlan bosszú miatt. Ha nem nekem lesz igazam, akkor ez tényleg a Tanácsköztársaság.
Ha a számokat nézzük a mostani eredmények nem érdekesek a jelenlegi helyzetben mert nagy mértékben a múltat mutatják .Én inkább a Q4 re leszek kíváncsi meg a jövő évi Q1 re.
Én nem évekre tervezek előre .Ha megnyugszik az árfolyam és békén hagyják a céget lesz felfelé ha nem akarják direkt kicsinálni de erre kicsi az esély és ésszerűtlen is lenne.De most meg az elkövetkező pár hónapban a hadi ipari rész a kérdés .Az fogja mozgatni az árfolyamot nem a Telko.Egyébként a telko részt sem igazán tenném kormányzati hatszél nélkül oda ahol az mtelekom van.Az elefelejtődik hogy egy csomò állami szerződés megszűnhet ott is .
szeretem amikro ezt mondják hoyg a telekom részleg alapból ennyit meg annyit ér akkro eddig miért ne mvolt ott? már alég rég benne van a cégben.Ezek ilyen kitalált mesék a fideszes brókerektől. Alapból a vodafone egy hulaldék cég volt amit megvett a 4ig a digi is veszteséges volt ezek nem érnek 1000forintot se árfoylamban főleg ennyi papírnál.
Az meg van, hogy a telkó rész is alapból valahol 2500-3000-t ér? Van élet a hadiiparon túl is, majd a Q1-ből értelmezd az egyes ágak számait. Most valóban távoli az 5k, de szvsz most ti nézitek be a szitut.
Miyen szòt is használták ?Meg követlek ha jòl emlékszem 😁.Még mindig korai .Ha beszopatjak a safe- el a céget ez nem fog egy hamar visszajönni 1500-1600 ròl ha csak onnan és nem lejjebb.Sokan azt hiszik csak úgy lehet a céget megszivatni hogy megszüntetik a szerződéseket .Nem, itt elég ha nem rendelnek tőlük.Hallotad már más ország rendelt e tőlük hadiipari terméket ?Hát nem igen .Ahhoz hogy ez az egész be tudjon indulni először Magyarországnak kell rendelnie .Ha ez elmarad csak külföldi megrendelésekben bízhat a cég az pedig egyenlőre nincs .Így pedig az egész gyártósor áll és termeli a veszteséget így pedig kénytelen lesz az államnak visszaadni jutányos áron.Félek hogy erre megy majd ki a jaték .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...