Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
De az Opus futó projektjeiből még lesz bevétele, azt nem fogja az új kormány megállítani, mert nem érdemes. De ez csak spekuláció. Utána lesz érdekes az Opus, hogy képes -e a piacról tisztán megélni.
Ja,ja, meg már rég háborúban vagyunk, csak még nem vettük észre. Pompi chartja is 600-900 mutat, de lehet hogy elírta és 2600-2900? Mit erőlködsz, nem veszed észre, hogy egy részvényest se hat meg a vergődésed? Május 9 után bukó lesz? Szerinted már eddig is 2000 alatt kellett volna lenni..
köszi legalább megerősítetted a mi véleményünket hogy shemet és feel loser :) Látod nem csak mi mondjuk hanem már te is. Erről beszélünk már mióta hogy egy szavukat se kell elhinni de köszi a megerősítést nagyi. Attól mág 5 nap és enyveskezű JG felkészül.
Öcsém, beleolastam a hétvégi beirásokba, valóságos Lúzer találkozó volt itt ebben a topicban. A Guruk pihentek három napig valahol vízparton vagy fent a hegyekben. Az otthon maradt lúzerek meg hülyítették itt egymást. Abba kellett hagynom, mert majdnem görcsöt kaptam a nevetéstől. Azért, Sok sikert a hétre nekik is! Ja és irogassatok tovább, nélkületek, hogy szórakoznánk itt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...