Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Úton Brüsszelbe. Tárgyalásokat folytatok az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnökével. Óriási felhatalmazás, erős mandátum, nagy felelősség! Tudjuk a feladatunkat: hazahozzuk a magyaroknak járó uniós forrásokat. Hamarosan jelentkezem. ❤️🤍💚
Úton Brüsszelbe. Tárgyalásokat folytatok az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnökével. Óriási felhatalmazás, erős mandátum, nagy felelősség! Tudjuk a feladatunkat: hazahozzuk a magyaroknak járó uniós forrásokat. Hamarosan jelentkezem. ❤️🤍💚
Ezen a fórumon, több mint fele embernek nincs 4IG részvénye. :D Nagyon hamar elfelejtetted, hogy 1 éve 1700ft, 2 éve pedig 800ft, 8 éve 42ft! volt az árfolyam. Persze te 4-5 éve mondtad, hogy 200ra esik meg csődbe megy :D és felfelé esett :D :D :D Szerinted mindenki eladta és most csak azoknál van részvény akik 3000 és 4000 felett vettek :D Nevetséges és elárulom, hogy hiába ijesztgettél a fórumokon mindenkit a csőddel, sokan nem adták el. A közkéz fele még nagyon komoly nyerőben van és ül a papírban. Én pl. több mint 10X nyerőben ülök és ráérek. Az összes nagy is nagyon komoly nyerőben van, mert ők csak tartották a papírokat. Igen Jászai és a Rheinmetall, meg a portugál alap és a törökök is!!! Náluk van a részvények 85%!!! Te jobban tudod, hogy mit tud a cég :D komolyan??? Kicsit nagyképű vagy, mert azt próbálod láttatni, hogy jobban értesz a céghez, mint Jászai, vagy a gazdasági menedzserek, pedig csak jósolgatsz és tippelgetsz. Eddig nem jött be!!! Az meg nagyon nagy nagyképűségre vall, hogy szerinted "Csányi rossz tréder" Csányit lenézni...Persze az OTP mozgásával se lett igazad :D valószínű itt sem lesz, pedig évente 1 nagyobb esés után mindig megpróbálod. de mindig ugyanaz, csak feljebbről indul az esés :D 2144ft
Hát sokan abban reménykedtek hogy valami csoda folytán marad a ner, aztán lehet tovább hitelezni a céget és újra felmegy 4000-5000 forintra. Mondjuk én is fullig voltam neres papírokkal , 4ig, opi, app. Viszont minden eshetőségre számítva év végén, illetve év elején eladtam mindent 10-15 százalék veszteséggel, (így utólag szerencsére!!) Delta maradt, azt úgy látom nem bántják annyira, meg már hova esne😃.
Aki beragadt 4000 környékén nem hitte el hogy a választasok milyen drasztikus hatással lesznek az árfolyamra( pedig mintha mondták volna vkik hogy figyelni kell ) Itt még lehetett volna 3500 környékén simán szabadulni aztán aki maradt elhitte hogy választás előtt felpattan elhitették velük a spekák fel le ment az árfolyam Rice,feel, worthington mind csak nyomták a fel dumát de nem vették tudomásul hogy egyre lejjebb vannak a zaròk,3000 felett már nagy lett volna a bukò imádkoztak hogy ne menjen be alá de bement .Utána meg bíztak benne hogy a fidesz nyer és felpattan (ekkor már 2 essel kezdődött az árfolyam) vagy ha nem nyer bíztak benne hogy nem tudnak majd belepiszkálni a 4 ig dolgaiba .Aztán jött a csatt az arcra .Aki benne ragadt abban bízik hogy nem tolják még lejjebb illetve kiegyeznek a céggel.Hat most az elején erre is kevés az esély még egy lekör valòszínüsíthető ha Mp negatívan nyilatkozik.Utana meglátjuk
Rice, Te és a többi optimista a másik topicban azt nem értitek meg hogy a kisbüfik akik meghatározzák az árfolyamot azok úgy gondolkodnak mint babo vagy sztaniol. Ezért van itt az árfolyam. Hiába van igaza ricenak, nem számít. Az árfolyam számít az pedig nem titeket igazol. Hiába lehet simán utána nézni hogy mennyi a hitele, kötvénye a cégnek és az honnan van ha egyszer a piac nem hiszi el. A piac azt hiszi el ami MP mond még akkor is ha nem igaz.
sőt midnenki tudta hoyg a SAFE miatt huzták fel a 4iget 4ezerre ami zt jelenti hoyg kamu mivel azt is tudtuk ha orbán marad nem lesz SAFE pénz ha Tisza marad nem ide fog jönni.
amúgy olyan jó a buborék topikban hogy a nemzetgazdasági minisztérium szavát elhiszik mintha hihető lenne 16 év után xD Ki is az elnöke? Nagy Márton? xD Aha és ők mondják hoyg az állam ne a dott pénzt? xD Aha. 4ignek annyi de kő keményen.
Dettó mint anno konzumot, ezt is elintézte a bűnöző hajlama!! Pedig az aztán jobb sorsra érdemes cég volt, mint ez a fullig adósságokkal tele 4ig!! Sajnos jön a megtisztulási, megtisztítási folyamat, amibe minden eddiginél több részvényes ,károsúlt ragad be egy életre, rámenve soknak az egészsége is!!
Rellimnek odaátra: piaci bankok: Eximbank?, Gránit? Tiborcz és barátai. Egyébként kitartást Rellim, ha olvasod, nagyjából egy cipőben járunk, de szerencsére a nagyrészemet még 4000 fölött realizáltam, bízom benne, hogy a többi részt is tudom majd afölött eladni, ha majd minden letisztul, kigyomlálódik. Remélem 2 éven belül meglehet.
De a kisbüfi is felelős azért, hogy kockázatos papírba fektetett, ami ráadásul köztudottan a NERes országrablásból épült, nem pedig piaci alapon. Azt sem sajnáljuk, aki a ruletten veszít, hiszen ő is ismerte a kockázatokat. Persze ha nyer, akkor meg mindenkinek az orra alá dörgöli, hogy milyen okos, meg neki nyerő stratégiája van.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...