Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tőled is elkőszönök a hétre! Azért szórd tele a topikot a szokásos bugyutaságaiddal, hétfőn majd visszaolvasom és kimazsolázom a gyöngyszemeket! A heti best az idén biztos nem lesz 2800! Na puszi.
Igen. Safe pénz nélkül a piac szerint 2000et ér. Safe pénz nem lesz. Értsétek meg MP nem engedheti meg hogy egy ner cég gyarapodjon mert szétszedik a hívek. A cég jelenlegi állapotában a piac szerint ennyit ér. Hiába van tele hadiipari szerződéssel, a piac nem hiszi el JG bármit mond. Amíg nincs megbeszélés JG és MP között (nem a safe miatt) hanem az összes többi szerződés miatt addig nincs esély árfolyam emelkedésre.
Hosszabb távon talán nem... de mégis benne vagyok néhány ezer darabbal. Nem tudjuk mit csinálni egy JG MP hírre. Talán jobb lenne "átesni" ezen mihamarabb és egy jelzés lenne meddig van/lehet lefelé...
Egyszer már bedőltem a Trump felé békének és ott a mínusz. Inkább várok, túl sok a kérdőjel. Hétvége... elég egy poszt, egy mondat és csak pisloghatunk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...