Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Meghallgattad rendesen? Mert szerintem nem ezt mondta MP. Darálják a papirokat a honvédelmi minésztériumban de nem mondta hogy safe papirokat. Saferől annyit mondott hogy az nagyon kedvező kamatozású hitel, nagyon jó lenne a gazdaságnak.
Iszonyat rizikós a papír, ezt eddig is tudtuk, de mostmár tényleg minden mondatnak súlya van. Engem továbbra sem hagy nyugodni Magyar rádióban elejtett fél mondata, hogy a honvédelmi minisztériumban darálják a SAFE papírokat. Vajon miért? Szerintem a távközlést árazza most a piac, itt körül lehet az értéke szerintem(2800) Nyílván nem lesz szétverve, stb de azért gondoljunk bele, mikor kiáll az illetékes miniszter, és bejelenti, hogy átvizsgálják a Vodafone adás-vételt,. Mekkora zutty lesz akkor?? Még ha utána korrigál is,majd valamikor. Vagy a többi szerződés, a rengeteg akvi, mikor kiderül, hogy EL KELLETT ADNI a céget. Iszonyat hullámvasút lesz itt, továbbra is tartom, amit 1 hónapja írtam, hogy 1800 és 3000 között minden lesz. 1 év múlva ilyenkor talán tisztább lesz a helyzet. Azt is tartom, hogy az űripar kispadon lesz egy évig, sokkal fontosabb dolgok vannak ennél, SAFE pénz a Tisza által emlegetett darálós eseten kívül fel sem merül. Extrém esetben nem is vesznek a nyakukba még egy hitelt, akármilyen kedvezményes. Főleg ha a csontvázak kiesnek, márpedig kiesnek, az biztos. Azt is tartom, hogy a vezetőség Jászaistól repül, ebben szinte biztos vagyok, a partnerek pedig magasról leszarj@k kivel van business. Rhein is vigyázba áll mikor Magyart ölelgeti majd Merz. Orbán hányszor is találkozott vele? Más világ lesz. Oké, hogy hadiipari, meg megkerülhetetlen, de gyakorlatilag a hadsereget újra kell építeni, és akkor aztán mindegy, hogy hívják a gyereket,. Lesznek szétszabdalások,szétválasztások. Nekem van egy céláram, nem túl messze innen, onnan dobom a maradékot, szerencsére 4000 fölött nagy része repült. Ha tisztul a kép, vissza lehet még ugrani, de most annyira zavaros minden, hogy nekem ez most rulett.
broki haverod, és így már a mienk is :) feltehetően nem téved. A 4IG nemzetpolitikai szempontból fontos vállalat, ezt nem rombolni, hanem tovább építeni fogja az új kormány is. Az elmúlt évek egyik gazdasági sikersztorija: távközlés, digitális infrastruktúra, IT, haditechnika és űrképességgel... Még egyszer kimondom, hogy élvezzük az ízét: Egy MAGYAR gyorsan épülő űr- és védelmi technológiai holding, amelynek fő erősségei a műholdprogram és űrgyártás, a drón és drónelhárítás, a védelmi digitalizáció, a szárazföldi katonai járműplatformok, valamint a mozsár- és könnyűfegyveres ipari kompetenciák. Nekem pl részvényesként eszem ágában sincs eladni, még véletlenül sem.
Nyilván nem tudom, hogy igazat írsz-e, de ne haragudj meg érte, én ezt a beírásaid alapján nem tartom valószínűnek vagy akkor nagyon fura játékot játszol. De egyébként meg tök mindegy, a te dolgod hogy keresel vagy nem. Minden esetre, ahogy én a múlt héten meg hétfőn is beírtam, hogy veszegetem és live-ben és nem utólag, úgy jó lenne tőled is látni egyszer egy ilyen hozzászólást. Az hitelesebb lenne, mint ez az utólagos vettem-adtam :)
Azt hiszed itt mindenki 4000 felett vett? Van akinek még 40ftos vétele is meg van. Van aki az esésben eladta és most 2000 körül vásárolt. Van itt olyan tiszás aki a céget nézi és nem a politikát és régóta részvényes. Még MP is opust és 4ig-t tartott.
Azt gondolom, hogy Madridnak a tőzsde kurvára nem való és nem is értem, mit keres itt. Nyilván nincs beleszólásom ( miért is lenne) de ilyen habitussal ezt nem lehet csinálni, ennek semmi értelme. Látszik, hogy olvas, tisztában van a dolgokkal, ennek ellenére Ő nem hogy 4000-nél, de sem 3, sem 2000-nél nem fog venni. Nincs az az ár, aminél azt mondaná, na most belevágok... Akkora lehetőség volt ez az elmúlt 3-4 hét, de ahelyett, hogy kihasználta volna, végig aggódta. Itt volt reggeltől zárásig és egy kanyi forintot nem keresett, mert feszt azt várta, hogy öntik. Csak hogy egy klasszikust idézzek: " azért húzták fel, hogy magasabbról lehessen önteni". És most semmi rossz indulat vagy kötekedés nincs bennem, hidd el Madrid, de te tényleg nem érted a tőzsdét, ezt nem lehet így csinálni...
Asszongya, volt egy 60 % mínusz. Honnan jön az újabb 60 % ? Ha mondjuk 3000-ről fog ez megtörténni, akkor 1200 a célár. Ez várható, innen ez felezés. Vip kiszálló.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...