Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
3410, megvolt a tűzijáték, csak épp mínuszos előjellel, úgy tűnik valakit nagyon, de nagyon zavar, ha elindul felfelé, vajon miért? na ez a kérdés, utánanézek egy picit mi is folyik itt, olyan gyorsan levágta, hogy ez már nem véletlen, feltehetően befosott a lehetséges emelkedéstől, He He
Én a mai napot megvettem (3300). Hiába vártam, nem jött lejjebb. Amit eladtam a legutóbbi jelentéskor meg előtte (4800), azt ma visszavettem. Ez van. Most már írhatják az ódákat a másik fórumban, nem zavar :)
Az irány jó de még alatta vagyunk a múltheti zárónak. Mitől lenne holnap tüzijáték. Hír nincs, ez lehet megint az esés korrekciója is akár. De persze bármi lehet.
Ezt már a múlt heti megindulásnál is írták többen. Aztán 3780nál fordult és ma már 3200 alatt is volt. Szép a mai nap de hogy mi lesz holnap, senki sem tudja.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...