Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak egy kérdésem lenne.Feel cimbora mit keres itt ebben a topicban???(próbáltam finoman feltenni a kérdést).Ide jön osztani az észt,amikor a másik topikból mindenkit kitiltott aki reálisan látva a helyzetet leírta a véleményét.
Aki 1000,2000,3000 körül vette azok már rég kiszálltak vagy most teszik azt. Érthető, rengeteg a profituk, nem kockáztatnak választás előtt. Hónapok óta esik, és nincs vége. Sajnálom azokat, akik feljebb beragadtak, de ne legyünk már rózsaszín ködben! Én is eladtam természetesen, nem lebeszélés ,de aki pluszban van, azért gondolkodjon el.....
Nem rég még azt írták hogy azért erősödik a forint és emelkedik a bux mert árazzák MP győzelmét. Azóta a bux esett vagy 4000 pontot. Most akkor ez hogy van?
Az ember mohó. Ősszel akik vették úgy gondolták még a választás előtt 5000-6000 körül eladják. Egyébként ha jól emlékszem 4 éve ugyanez volt, opus, 4ig lement majd a választás után vissza.
Hiába várnak sokan a jó hírekre, azt kell megérteni hogy a választás miatt április 12ig nem lesz változás. Bármilyen jó hír jön, adni fogják. Ha a Fidesz nyer akkor április végén 5000 is lehet, ha MP akkor 3000 vagy még lejjebb. Szvsz
Mondjuk az fura, hogy pár tízezerrel 100-150 pontot lelökik Ja és nagy többséget azonos kör adja. Hová ilyen sietős Viktor szerint simán nyernek ezek szerint kamu az egész, készülnek a dutyira és mentik a pénzt. Nem is kell jóshoz mennem április 13- án széttépik az otépét.
ez jó lesz, állam nyakig benne van a cégben, hülyék lesznek szétszedni, folyamatos osztalék fizető lesz. Nem úgy mint az opus, bár ott már gyakorlatilag megszünt a köz. Kapitány nagy kapitalista, nem fogja érdekelni, a múlt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...