Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoli4444 szerda, 06:35
Trump utálja erdogant és kőkemény Izrael párti .Mi amerikai segítséggel akarunk műholdakat fellőni de a törökökkel tárgyalunk űripari kérdésekről .Biztos hogy az amcsik erre nem fogják azt mondani hogy na egy na egy lò....t ? A lenntebbi linken lehet olvasni mit mondott Trump ezután"nem ígértem védőhálòt "neki.Csak annak aki nem érti hogy miért várok hogy mi lesz ebből így esetleg érthetőbbek lesznek a kételyeim .Ugye ideális esetben innen meg onnan is jön a lové a 4ig a jelentésébe is beírta hogy a bevétel az űripar felé fog valòszínüleg eltolòdni.Csak jelzem hogy trumpi jelenleg fog egy tollat és egy átlòs vonallal ezt áthúzza ha nem tetszik neki valami( kínai,orosz,török barátság lehet korlátokat szab a vele valò jò kapcsolatnak ) Csak hogy értve legyen hogy miben kételkedem a részvénnyel kapcsolatban és mire várok .Képzeljétek el ha egyszer jön a cikk hogy Trump berágott és lehúzta az űripari terveket .Mit fog reagálni az árfolyam ?
Zoli4444 szerda, 06:11
A safe pénzek ígérete szintén benne van árfolyamban .Eddig úgy gondoltam hogy az oroszoktòl valò félelem megoldja de nem úgy néz ki hogy probléma mentes lesz .Ez azért lenne jò mert vàlasztás előtt döntöttek volna ròla tehát nem kérdés ha megkapjuk Viktor ezt kihez irányítja .Hülyén nézne ki ha nem kapnànk meg az biztos .De az EU nem tud úgy határozni hogy  Magyarország igényéről később dönt majd (így mond nemet ) .Így majd a leendő miniszterelnök dönt majd ròla így már egyáltalán nem biztos hogy ide jön majd mert a választás most két esélyes.Páran politika mentesen felvazolnak egy ideális üzleti képet .Csak jelezni szeretném hogy a politika nem biztos hogy szétválaszthatò a gazdasági kérdésektől.
Zoli4444 szerda, 05:47
Ezt pont Viktor török látogatasa után mondta ( Trump utálja Erdogant ) . Ez nekem azért azt mutatja hogy minden képlékeny ami ott torténik .Egy hònapja voltak nàluk kinnt és sírí csend .A következő cikk mi lesz ? Viktor szeretett volna katonai műholdakat fellőni de nem engedtem meg neki? Ebbe az árfolyamba azért az űripar ígérete benne van .
Zoli4444 kedd, 20:21
Előzmény: #75414  Atak
Kérdés miért volt ott a 16000 es dugò 4500 on .Erre a 3.5 es emelkedésre azért még nem mondanám egyértelmű felpattanás .Ha megnézzük hogy ehhez mennyi hír kellett szerintem folytatódik az elmúlt hetek tendenciája .
Atak kedd, 20:11
Holnapi napra mit vártok?Nekimegyünk a 4600-nak?
Zoli4444 kedd, 19:52
Előzmény: #75412  keeper
Semmi gond tisztáztuk legalább 🙂.Nem mintha nem lenne teljesen  világos hogy ahhoz képest hogy érdektelen amit mondok miért jönnek utánam meg olvasgatnak 😁. 
keeper kedd, 19:13
Előzmény: #75395  Zoli4444
Hagyd a fenébe! Poénból írtam, de nem vette a lapot. Ha személyeskedni akar, akkor arra van elég stadion  az országban, majd választ egyet. :)
Zoli4444 kedd, 18:28
Előzmény: #75410  popper
Én is üdvözlöm őt kitartást neki 😉.Nekem a mostani árfolyam tökéletesen megfelel .Amint ☝️ Trump lòbálja a szerződést és amint a safe pénzt problémázás nélkül megítélik .Már ugrom is be még feljebb is.Üzbegisztán majd valamikor vmi ,Szaud-arábia majd valamikor vmi Egyiptom majd vmikor vmi MOST előre nem biztos hogy ér ennyit .Anélkül a 3600 a megfelelő lenne beszélsz 😁.Jò éjt 🙂
popper kedd, 18:00
Előzmény: #75405  Zoli4444
Nem is szabad a munkát szégyennek tartani,szerintem a munka tart téged szégyennek.
Biztos kialudtad magad??? Kicsit frusztráltnak tűnsz. Vagy az emelkedés miatt vagy nyűgös?
Nekem, mint a hülyék képviselőjének mond már el, milyen árfolyamot tartasz jó beszállónak?
Mondjuk a 3600 jó beszálló lenne? És akkor nem lennének aggályosak a Safe pénzek, meg az USA szerződések? Visszajönne? Azt írod mindig, hogy ha a 4000-et letöri, akkor ki tudja hol áll meg. Hol vennél?
Mikor? Mikor Trump lóbálja az USA szerződéseidet?
Feleségem üdvözöl!
Zoli4444 kedd, 17:43
Előzmény: #75407  kfredd
Minden fasza nyugi 😂
Zoli4444 kedd, 17:42
Előzmény: #75406  realmadrid
Mondták azt is hogy te vagyok 😂.Nem tudom ez le e esett már nekik hogy létezhet  több is aki masképp látja dolgokat mint ők
kfredd kedd, 17:40
Előzmény: #75405  Zoli4444
Kicsit nyűgösnek tűnsz. Nincs tán valami baj? 😂
realmadrid kedd, 17:38
Előzmény: #75404  Zoli4444
Most ugyanaz történik veled mint velem. Kitiltanak a másik topicból majd követnek ide. Akkor minek tiltanak a másikból ha ide is követnek? Képtelenek elfogadni hogy van aki másképp látja a dolgokat mint ők. 
Zoli4444 kedd, 17:38
Előzmény: #75403  popper
Én a munkát nem tartom szégyennek .Ki a f.... Beszélt a feleségedről ?Szerinted a ti a feleségedre és rád értendő ?Azokra gondoltam aki koràbbròl tartja és csak tartja .Minden hülyének nem fogom külön elmagyarázni hogy mi az ábra .Úgy kereskedek ahogy akarom az se érdekel te hogy csinálod 
Zoli4444 kedd, 17:33
Előzmény: #75402  kfredd
A fórum arra van hogy az ember kifejtse a véleményét nem fogok csendben maradni el hiheted .Maradjatok ti .Akkor nem kell ennyit reagálnom és kevesebbet kell felírkálnom .Ha unod miért vagy ebben a topicban ?
popper kedd, 17:31
Előzmény: #75398  Zoli4444
??????? Hozzánk képest? A feleségmre, és rám gondolsz? 1600ft-tól veszem:)))))
Hol állunk most? Nekem már nem kell éjszakai műszakban dolgoznom, és ezt kívánom neked is!
kfredd kedd, 17:29
Előzmény: #75394  Zoli4444
Téged felkértek itt műsorvezetőnek vagy konferansziénak?  Nem érzed, hogy mennyire sok vagy  már??? Egy hete csak rólad szól a topik. Nincs otthon mit csinálni? Értem én, hogy vársz még, meg nem látod benne az emelkedést, de miért nem várod ezt csendben? Bár erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy neked fentről lenne....
Zoli4444 kedd, 17:28
Előzmény: #75400  popper
Olyan bölcs nem akarok lenni mint te .Ha nem tetszik menj át nyalizni a másik topicba senki sem kérte hogy gyertek utánam .Milyen érdekes ahhoz képest hogy érdektelen mit mondok egész sűrűn átjartok győzködni 😂

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek