Ezt te mondod bki? Te mi a f.... Csinálsz folyamatosan megállás nélkül? Rakéta,rakéta 🚀🚀🚀🚀.Megjelenik jaszairòl egy cikk az minden rakéta .Ti voltatok azok akik károgònak állítottatok be mivel a véleményem szembe ment a tietekkel és lám RÖVID távon (amit mindig is kihangsúlyoztam az olyan értetlen f...miatt mint te) nekem lett igazam.És ki tudja hol lesz a vége ha még egy két ilyen nap és atütik a 4000 et .A süllyedés engem nem lepett meg az intenzitása az igen .Ennek intő jelnek kellene lenni az òvatossagra de nektek ez is csupa jò és 🚀.A vizsgálatot magaddal kezd h... gyerek nem én mondom egy részvényre elvakultan hogy az csak felfelé mehet.Az a b.... aki fòrum alapján kereskedik és fennt szállt be de nem szállt ki egyedül nektek köszönheti hogy benne ül.Volt idő hogy átgondolja amiòta visszapattant 5000 ről én szòltam. Örüljetek ha a hétfő nem lesz ennél is sokkal keményebb ezt most úgy ahogy megúszta a rakéta de ha áttörik a 4000 et sejthető hogy milyen pánik lesz. .Talán el kéne fogadni hogy másnak is lehet véleménye rajtatok kívül akármi is lesz a tovàbbiakban.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...