Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nézd! Én nem akarok senki pénztárcájában kotorászni, így ezért nem is vagyok rá kíváncsi a tiedre sem. Csak érdekelt, amit írtál a könyv megtekintése miatt... !
Ebben igazad van de a dátum és darabszám szerint megtalálható név nélkül. De ha tényleg megakarod nézni akkor majd ha aktuális lesz, adsz egy email címet és elküldöm a nevet is. De gondold végig, 16 éve úgy írok ide hogy nincs részvényem? Az igaz hogy pesszimistán írtam többségében de van egy másik tulajdonságom is. Türelmes vagyok.
Ezt a 200 ftot honnan vetted? Az alap pakkom 2009 óta meg van ami splitnek köszönhetően most 46500 db kB. 40ftos átlagárral. Ezen kívül volt még a játszó de most nincs. Az alappakkom leellenőrizhető a részvénykönyvben.
Ezt az árfolyamot te sosem vártad. Különben nem adtad volna kb.200ft-nál. Hetekig nem írtál??? Talán 3 hétig, de előtte évekig igen! 5000es jóslatom nem jött be? Akkor te 1 látnok vagy, mert azt írtam, hogy remélem jelentésre (Ami nov.28) 5e körül lesz. Te honnét tudod, hogy nem jött? vagy nem jön be? Eddig is hasonlókat írtál és az nem jött be amit te írtál. Pont az ellenkezője lett. Te év elején 900ft-nál írogattad, hogy Tisza, meg mindenki majd menekül a papírból, meg esés, stb. Ebből mi jött be? 900nál írogattad! Na lépek innét, mert veled tényleg nem érdemes foglalkozni és számomra a kérésed parancs. :D
Ha figyeltél volna akkor nem írnál ilyeneket. Hetekig nem is írtam. Előtte amit írtam azt felül írta Trump Orbán találkozó. Be is ismertem hogy erre nem számítottam. Ezt az árfolyamot későbbre vártam. Most pedig az árfolyam mozgása bizonyítja hogy helyes a meglátásom. Azt pedig már többeknek megírtam hogy ha megnézed a részvénykönyvet akkor megtalálod hogy mennyi részvényem van 2009 augusztustól. Elég sok információt megadtam hozzá. Egyébként pedig mióta visszatértem nem foglalkoztam veled. Elkezdett esni az árfolyam erre ide jött feel piszkálni, most meg te, mintha én tehetnék arról hogy a múltheti 4500-5000 jóslatotok nem jött be. Ekkora emelkedés után jönni kellett a korrekciónak. Ha figyeltél akkor azt is láthattad hogy még 2030 ftnál írtam hogy venni kell mert hír jön. Másnaptól venni kezdték mert jött az indexbe kerülés majd a Rába megvétele. Előre megírtam csak nem gondoltam hogy ennyire előre szalad az árfolyam. Ha figyeltél akkor azt is láthattad ahogy védtem a céget a tiszások beírásaival szemben. Úgyhogy megkérlek hogy hagyj békén és a részvénnyel foglalkozz és ne velem.
Olvasd vissza magad. Hányszor írtad, hogy ez, vagy az a sáv, meg azt, hogy nem tudja átvinni. Ha olvasod, ugye te is nevetsz magadon :D mert más igen. NER részvény nem tud emelkedni, írtad talán 2 évig is. :D Tőlem már az 5000ft-os árfolyamot idézed, de elfelejted amikor az általam kijelölt 1500as szintet tartottad magasnak és elérhetetlennek őszre. Utána a 2000es szintet írtam, amit persze te folyamatosan lefelé beszéltél. Ez sem jött be. Most megint okoskodsz, persze 1-2 hónap és a múlt lesz. Számold már ki, ha az eladott 4IG pakkodon ülnél, hány 100milliód lenne??? Ugye lenne pénzed reálra is... Ezek a tények!!! A többi meg csak írogatás a fórumra, csak azt nem értem miért és kinek akarsz bizonyítani, mert itt régóta nagyon hiteltelen vagy. Elvesztett vagyont nem tudsz vissza hozni azzal, hogy haragszol 1 részvényre.
Háromszor pattant vissza de egyre alacsonyabb csúcsokkal. Az első kettő felpattanás után még volt 3900 felett de ma már nagyon gyenge. Mint írtam én úgy látom hogy beigazolódott hogy pletykára venni hírre adni. Valakik tudtak a Trump Orbán találkozóról és az előzetes tárgyalások ról, ezért vették. Most már adják.
Félidőben megint 1 milliárdos forgalom. Adják szépen. Akik 2500-4500 között vették, azok napok óta realizálnak. Ezek szerint kevesen vették hosszabb távra.
Sajnos ez így elég rosszul néz ki.Tapad le a 3500ra.Nem vagyok benne biztos,hogy mindig lesz visszapattanás.Félek,hogy egyszer ott ragad,és utána sávot váltunk lefelé.3000-3500.
Viszont megfigyelhető hogy a visszapattanás utáni csúcs egyre alacsonyabb. Ez a jövőre nézve nem pozitív. A 3900-4100 sávból késett, a 3500-3800 sáv még tartja de meddig, ez a kérdés.
Azt írták hogy a Trump Orbán találkozón a kérdések 80%a tisztázva, előkészítve , így a gazdasági dolgok is. Tehát a háttérben már folynak a tárgyalások egy ideje. Valószínűleg e miatt volt a nagy emelkedés, de ez már nem generál további felhajtóerőt. Akik időben vettek azok most realizálnak. Tipikus pletykára venni hírre adni. E miatt lehet hogy a jövőheti találkozó miatt már nem fog emelkedni. 3800 felettről visszaöntik , így tartom hogy a 3500-3800 sávba lesz a kereskedés. A 3900-4100 szint felejtős egyelőre. Valami nagyon komoly megállapodás , hír persze ezt felül írhatja de szerintem már ez megtörtént , ezért ment lényegében 2000ről 4500ra. Szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...