Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igazad lehet, de hiaba: az itt irogatok jo nagy resze serult lelku, a tobbsegi nyajat begetve koveto, azokkal egyuttlenni szereto, akik kudarcos eletuket es penz-vesztesegeket azzal kompenzaljak, hogy a nevtelenseg batorsaga moge bujva de beteg lelekkel a topikban allandoan masok piszakalasara, pimaszkodasra vetemednek. Nem kell kuzdeni ellenuk, itt ok vannak lathatoan tobben ebben aktivak a topikban; tonkre is teszik. (a csendes tobbseg meg hallgat, nehogy oket is tamadjak) Olvashatatlan, annyira ocska lett miattuk.
Kedves Kawaszabi77! Soha egyetlen rossz szót nem írtam rólad, nem bántottalak. Amit most írtál, övön aluli volt. Ez színtiszta személyeskedés, ennek semmi köze a 4ighez. Ezek szerint ezekben a topicokban aki nem a fősodorhoz tartozik azokkal szemben mindent lehet. Ráadásul ha figyelted pompi írásait, ő nem személyeskedett, csak és kizárólag a részvényről írt.
Ugye abban többen is egyet értünk, hogy Madrid hiába szépít, ez a mai nap megint nem az övé volt... és a tegnapi sem.. szóval akár ki is jelnethetjük, hogy megint nem volt igaza 🙈🙈
Ha kitartóan tolod a közvetítést, kemény munkával még pompi féle magaslatokig is eljuthatsz! Én szurkolok neked, mert ez egyben azt is jelenti, hogy szépen hízik az egyenlegem. Mondanám, hogy tiéd is(mert állítólag részvényes vagy???), de nem látom, hogy mekkora az orrod!!!😆😆😆
Nem gondoltam hogy így fordul. Mint írtam, a következő hírig 3500-3700 sávra számítottam. Ilyen megindulásra valami nagyon pozitív hír után számítottam.
realmadrid csütörtök, 17:13Előzmény: #74610 realmadrid#74611Zárót nézve és látva hogy fordult 3750ről, ezt a sávot át kell írni. Jó lesz ez 3500-3700 sávnak. 0 5 Válasz erre Tegnap esti véleményed!!!!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...