Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Dehogy lenne 1900. Azóta minden hír után az 1600-1800-1600 utat járta be. Ezek a hírek semmi féle konkrét anyagi előnyöket nem hoztak, ezért pattan vissza mindig az árfolyam.
Miért? Minden piros, úgy indult itt is hogy komoly esés lesz. Az egyiptomi hír nem volt bekalkulálva. Amit nem vesztek figyelembe hogy nemrég még 1900 felett is volt és most a hírek után 1600 vagyis nincs előrelépés.
Mari néni elmegy horgászni és akkora szerencséje van, hogy kifogja az aranyhalat! Mari néni dobjál vissza és teljesítem a kívánságod! Mari néni megörül: én úgy szeretném a "világbékét" kérlek told össze a kontinenseket Európát Amerikához, Afrikát Ausztráliához hogy az emberek közel legyenek egymáshoz és szeressék egymást! Visszadobja az aranyhalat és a hal elúszik... egy perc múlva visszajön és azt mondja: Mari néni ez nagyon bonyolult kérés volt, nem tudnál mást kívánni? Mari néni gondolkodik majd megszólal: van egy fórumtársunk a tőzsdén Realmadrid, kérlek tedd őt optimistává, szeresse Ő is a 4IG-t! Az aranyhal rövid gondolkodás után: Hogy is volt az az Európát Afrikával...
"A több napos esésnek ma meg volt a korrekciója, folytatódhat az esés. " Akkor most a szakértő, megmondó emberünknek ismét igaza van, ugye??? Madrid mennyi most a real?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...