Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem akarok elkeseríteni senkit de tudjátok,hogy Nagy Márton 2 nap múlva bejelenti az árkorlátozást? Berendelte a magyar mobilszolgáltatókat Nagy Márton: árkolátozásokról tárgyal a miniszter!
Ez csak a kettőnk közötti vita, hogy melyik a jobb befektetés. Tettem egy kijelentést a másik fórumon 1640 Ft körüli 4IG árfolyamnál, (ekkor az MTEL 1700 felett járt) hogy szerintem jobb befektetés már a 4IG mint az MTEL annak ellenére, hogy ott lesz oszti és srv 1,7 milliárd Ft értékben. Akkor az volt az elméletem, hogy eljött a kiszálló ideje a haveroknak ott, ezt be is írtam az MTEL fórumra. Ezután 1800-ig ment mindkettő de itt eddig csak hírecskék voltak... A kijelentésem után "megszólított" itt Madrid, hogy szerinte az Mtel a jobb. Szóval csak a két vélemény ütközik és ennek vagytok áldozatai :) én is szoktam venni MTEL-t de csak napi trade-re. Hosszú távon több lehetőséget látok a 4IG-ben ami persze csak az én véleményem és lehet, hogy Madridnak lesz igaza. Mondjuk ezt hülyeség volt leírni, mert Madridnak igaza volt, igaza van és igaza is lesz Mindig is! :)
én nem látom, miért kell a két cég árfolyamát versenyeztetni. nem egyezik a részvényszám sem. értelmetlen. nekem van mind a kettő, de kevés, mert most túl vola a piac beleülni nagy pénzzel bármibe. 4ig hadiipar miatt szvsz érdekesebb, mint a telekom, de az mtel meg cashcow, tehát lehet fejni az osztalékot.
Te nost arra játszol rá, hogy a 4ig-nek növekednie kellene még árfolyamban miközben 728-ról majdnem triplázott különösebb funda hír nélkül. Van miből visszaadni. Majd fordul megint, aztán megy tovább. Lehet, hogy addig megkóstolja az 1200 alatti szintet is de ki nem szarja le. Aki eladta rövidre, az már megtette 1700 körül, aki meg hisz a 2000 feletti árfolyamban, annak ezek álom beszállók lesznek.
Butaságokat ne írj mert rossz olvasni. Az, hogy lesz magyar HUSAT program, az adott. Az, hogy ennek lesz partnere adott. Az, hogy ez amerikai, izraeli vagy európai lesz, kérdés. Az amerikai fél itt beszállító, ergo max mi vámolhatnánk meg eszközérték alapján. Viszont nem eszközt akarnak venni, hanem feljuttatni a satellitet az űrbe. Ha tudsz olvasni, akkor azt is olvastad, hogy már van amerikai jóember a cégben. Attól, mert Trump vámokkal rémisztgeti a világot, attól még a hadiipar dübörögni fog. Sőt, jobban mint valaha.
Nincs üzlet Muskkal, nincs üzletelés usaval. Holnap kiderül hogy ez most csak így alakult záráskor és holnap behozza lemaradást ami az utolsó félórában összehozott az mellel szemben vagy tényleg nincs üzlet és nem véletlen hogy ezt végén beadták miközben pl. OTP, mtel felfelé vette az irányt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...