Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jó lesz az. Az srv és osztalék miatt nagyobb potenciált látok benne mint 4IGbe, most. Ősszel már lehet hogy jó lesz a 4ig, ha a hadiipar valóban hoz bevételt mint ahogy várjátok. Musk féle üzletben nem bízom. Szerintem most Mtel el lehet keresni , aztán majd utána ráérünk a 4igbe átmenni.
Ma lehet benézünk 1600 alá. Csak sajnos nem látom a végét. Múlt heti 1650 támasz elég stabilnak nézett ki. Azt addig hezitált még az is elesett. Következő támasz 1550? Remélem nem!
Nem is kell egyetérteni, add el a részvényeidet! Ja nincs is, csak pusztán emberbaráti szeretetből veszed a fáradságot és megmented a "kisbüfiket"! (a profittól)
Az amatőrök elvéreznek madrid tudod. Amúgy amikor 800-nál kérdeztem meg ezt, akkor pont azzal jöttél, hogy ezt kérdezzem azoktól akik 1000 felett vették! Tehát akkor már tisztán látod te is, hogy ők 60% pluszban vannak, már ha volt türelmük hozzá..! Te totálisan fordítva ülsz a lovon, alapból mosolyogni szoktam írásaidon, de van hogy kihúzod a gyufát nálam is...
Nem értek veled egyet. Mtel fizet osztalékot, 4ig nem. Mtel nyereséges, 4ig veszteséges. Mtel emelkedő pályán van, 4ig 1920 óta csökkenő és az esésnek nincs vége.
Vegyed. Szerintem mtel felszálló ágban van míg 4ig leszálló ágban. Mtel fizet osztalékot, 4ig nem. Mtel az srv-t árfolyam növelésre is használja míg 4ig bekorlátozza nehogy emelkedjen az árfolyam.
Szerintem jobb vétel Madrid! Ma 14 Ft-ot emelkedett az Mtel a 1,5 milliárdos forgalommal! A 4IG áprilisban indíthatja az srv programját. Az OPUS jobban hozott ma, mint az MTEL! A 4IG - ben jelenleg nincs vételi erő, ezt ki lehet használni jó beszálló vételekre!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...