Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szövegértés nulla ismét. Nem voltam kárörvendő. Tényeket írtam és kérdéseket tettem fel. Nem szurkoltam lefelé, sőt gratuláltam a kitartóknak. Te valami ner-es fejes lehetsz mert téged személyeskedésért, mások sértegetéséért nem tiltanak míg mások tized ennyiért több hetes kitiltást kapnak.
Mondtam, hogy olvasd vissza magad az elmúlt 2 hónapra. Megint írogatod amit régebben, csak magasabb árfolyamot írsz. Volt ilyen írásod 600nál, 700nál, 800nál 900nál, 95nél és most. Mi értelme? Kedden még azt írtad nem lesz 1000, majd szerdán jóval 1000 felett ment a forgalom. Jó érzés lefelé szurkolni és kárörvendeni??? Nem sok ilyen szar ember van, vagy lehet, hogy beteg? Én annak örülök, ha mindenkinek több pénze van, bármilyen papírban.
Nem rögtön dobtam, 15% plusszban adtam el, emellett 2021 még után osztalékot is felvettem...., Most, hogy lefordult, úgy gondolom jól döntöttem, van másik pakkom is, amivel várhatom a (még) szebb jövőt :)
hát az idő majd bebizonyítja hogy jól döntöttél-e. az egyik legnagyobb befektetői hiba minuszban hosszan tartani, pluszban rögtön dobni. de te tudod...
Adják szépen. Nagyobb a forgalom mint tegnap meg előtte és mégis alig emelkedik. Lehet ma már mínuszban zár? Most pár nap pihenő aztán újból próbálkozik az 1100 el?
Ezt nem értik , hogy sok a beragadt 950-1100 között régről, ezért itt már dobják sokan hogy pénzükhöz jussanak. Nem véletlen hogy ma nagy forgalommal már közel sem tud úgy emelkedni mint az elmúlt 2 napban. Viszont az is igaz hogy érthetetlen hogy ha eddig vártak sokan akkor miért most dobják és miért nem várnak még, mikor minden arról szól hogy ez a 4ig éve lesz. Ezek szerint ebben nem bíznak?
3 éve ültem benne egy 950-es pakkal, ma 1094-en dobtam, de még van sajnos 1092-ről is...:( Akkor is ment az okoskodás a másik fórumban, hogy mindjárt 1500-2000 lesz, de mint tudjuk nem így történt. Sikeres kiszállót mindenkinek!
Az a kérdés hogy ha elsőre nem vitte át, lesz e hamarosan 2. próbálkozás vagy 1000-1090 között megpihen. Az is kérdés hogy nem az lesz e mint 2019ben és 2021ben amikor ezen a szinten járt. Akkor fordult és előszőr 2 évet majd jó 3 évet kellett várni az újabb próbálkozásra.
Én pontosítanék: elsőre nem vitte át. Illetve furcsa módon a lefordulás egybe esett a MTelekom megugrásával. Szerintem csak ránézte arra is és megpróbálták páran nagyobb pakkal meglovagolni. Nem lennék meglepve, ha az is időben fuurcsa módon majd összefüggene, amikor picit lefelé korrigál napon belől a Telekom akkor viszi át esetleg a 4iG az 1100-at.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...