Topikgazda: oszlopos 2004. 08. 03. 14:30

Sziget 2004 - Kell egy hét együttlét?  

Ugrás a cikkhez
"Édesanyám - mint az a típusú anya, aki mindent képes megtenni egy szem gyermekéért - még arra is képes volt, hogy [...] a legkedvesebb modorában [...] "kuncsorogjon" a lánya ügyében." És ez nem holmi vicc, hanem egy véresen komoly petíció egy leányzótól, aki 2004-ben nem kapott sajtójegyet a Sziget Fesztiválra. Kuncsorgás ide, legkedvesebb modor oda, a Sziget tizenkettedik éve áll a közép-kelet európai, szponzoroktól ölelt vártán, és hajigálja le a népnek Uhrin Benedek bácsit és a Faithless-t. Nézzük, van-e valami újdonság a katapultban.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=6&i=43939
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 18. 12:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2004. 08. 04. 11:57
Nekem a tavalyi Fun Lovin' Criminals és az azelőtti Jovanotti jött be, meg valami ősrégi (kábé 5 éve) David Bowie!
plusz a Placebo és a régebbi Morcheeba
Az egyik nagy szám I'm afraid of America ma is aktuális.....
Törölt felhasználó 2004. 08. 04. 10:10
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
De idén az A38-on bepótoltam!
Törölt felhasználó 2004. 08. 04. 10:09
Előzmény: #1  portfolio
Tavaly voltam Clawfinger koncerten...
akkor megfogadtam, hogy nem szponzorálom többet a szigetet. Kifejezetten a Claw miatt vettem meg a napijegyet, és 5x ment el az áram koncert közben, ami egy sátorban volt, miközben a morchiba(?) volt a nagyszinpadon.
Törölt felhasználó 2004. 08. 04. 09:41
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
ANTHRAX rules!!!
Törölt felhasználó 2004. 08. 03. 19:38
Előzmény: #6  oszlopos
Faithlessre mindenképpen megyek, de azon kívül csak Paul Oakenfold-on leszek kinnt.
Törölt felhasználó 2004. 08. 03. 19:38
Előzmény: #6  oszlopos
Akkor még olyan kicsi voltam, hogy még csak a mamámba kapaszkodtam... :)))
Én csak a balhét halottam, azért tudtam úgy. Komoly, hogy itt a fórumokon mennyi új dolgot tud meg az ember. :))
oszlopos 2004. 08. 03. 19:34
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
kapaszkodj meg: volt Prodigy a szigeten, és nagyon kerály volt...Rá egy évre volt, hogy nem jöttek el...
Mostani nagy koncert a Faithless lesz...mindenkinek ajánlom...
Törölt felhasználó 2004. 08. 03. 16:55
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
"Pepsi Sziget '96
1996. augusztus 14.-20.
21 helyszín, 671 program
Fellépõk: Slash, Iggy Pop, Therapy?, Prodigy, The Bates, Stone Roses, The Levellers, Sonic Youth"
...aaz egyik legjobb sziget volt: óriási volt a levellers, még most is emlékszem, mennyire hihetetlenül király volt a sonic youth... pedig nem is ezeket a zenéket szeretem igazán
Törölt felhasználó 2004. 08. 03. 16:01
Előzmény: #2  oszlopos
A Prodigy csak megígérte, hogy eljön a szigetre, de végül nem voltak itt... Amúgy Júli elején kinnt voltam Erdélyben és tényleg volt valami 3 napos rock maraton Székelyudvarhelytől pár kilométerre. (Mondjuk személy szerint nem a rock a kedvencem, de Red Hot az jöhet)
Törölt felhasználó 2004. 08. 03. 15:33
Coldplayt a szigetre!
a sertepertélõ gyerekek közül sok a BKEn évftárs volt. Jó nekik, de sztem sem kellene állami manit adniarra hogy a sok minisztérium, katonaság, stb. kint legyen! nem oda valók
oszlopos 2004. 08. 03. 14:58
Előzmény: #1  portfolio
kicsit tényleg üzleti lett már a sziget...sőt..nagyon az lett...és gondolom, mint minden ilyennek, egyszer ennek is leáldozik majd. Magyarországon szinte minden fesztivált a szigetesek szerveznek, így belső konkurencia nem nagyon van. de szerencsére hallani erdélyi és egyéb próbálkozásokat...a disco sziget helyett. Véleményem, hogy állami támogatás nem jogos egy ilyen rendezvénynek...Gere ndai és barátai brutálisan jól élnek a szjgetből, csak nyilván nem a fesztiválnál csapódik le a zsé, hanem egy két alvállalkozó Kft-nél. Szal az állam támogatás erős, arra semmi szükség.És egyszer már tényleg illene egy nagyűgyút hívni: Red hot..Manson, Metallica...eminem és sorolhatnám...a léből kifutná. Prodigy óta aktuális elsővonalas világsztár nem volt a szigeten...és miéer nem? mert nem éri meg...így is-úgy is tömve lesz a sziget...és amiről nem szólt a cikk...hihetetlenül elszabadultak a kaja és pia árak. Kötött egyféle sör, egyféle bor....aztán a menyország a határ.drágább, mint balaton...

Topik gazda

oszlopos
4 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek