Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már régóta hazudnak, ez a lételemük minden szinten. Már csak hazugságokkal tudják ideig, óráig elfedni a trutyit. Persze a kkv féléknek tetszik a trutyi is
Szerintem 100e el nagyon keveset mondtál. a Teljes nyugati országszél ~fele ingázik. Sopron, Győr, Szombathely + környéke... csak sopron ami a 65 e hazug lakossággal szemben ~120 e nek a fele tippre . (amiből keresőkorú mondjuk szintén a fele, szóval csak ez az 1 város szeirntem minimum 30k)
Már nem vàgyom 5-600 km-nél messzebb. Ha ár-értékben Magyarország versenyképes lenne, sokszor már annyira sem mennék. Fáraszt és szükséges rossznak tartom az utazást. Szeretek mihamarabb a természetben lenni. Erdők,hegyek,tavak,folyók, gasztronómia,aktív pihenés amik vonzanak.Számomra, egy a világ másik végén adódó fürdőzés ugyanazt az élményt adja mint a Duna vagy az Adria,vagy valamelyik környékbeli hegyi tó.Nyilván ha annyi pénzem és időm lenne, akkor unalmamban bejárnám a világot,de akkor sem mennék Afrikába vadászni és mondom, szeretem és teljesen kielégít,amit ebben az 5-600 km ( esetleg kicsivel több )belül elérek és kapni tudok.
Igazából mostanra a 27%-os ÁFA és a 4,5%-os pedofilfidesz különadó felár meghozta az eredményét, minden szomszédos országba érdemes kimenni bevásárolni.
"Nekem csomó ismerősöm a déli országrészben megy a románokhoz, szerbekhez." -nem csak DK-en megy ez, Lendván is tele vannak a bevásárlóparkolók magyar rendszámmal, a szlovén bevásárlás is olcsóbb. Utána meg tankolnak is. Fizetésnap után egyenesen mozdulni sem lehet honfitársainktól.
Ha-ha-ha!!!! Na,erre nekem nincs keretem. Ilyen dollár árak mellett irány a dollár fizetésü országok. 2fő 8 éjszaka reggelivel, Waikiki Beach, Hawaii, 150m az óceántól, 4 csillagos szálloda, 1226 usd (black friday). Repjeggyel együtt 2főre 1millából megvan. Ott el lehet költeni 1000-10.000 usd-tól bármennyit.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)