Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
slash
slash csütörtök, 09:49
Előzmény: #97439  slash
3000 ember OFF. kemény. 
slash
slash csütörtök, 09:48
Előzmény: #97435  nyuszibroker

https://www.youtube.com/watch?v=pD7rFAOY8gE
Ebben a videóban 3.08 nál mondja a srác hogy a győri Audi 30%-át leépítik. Lehet van összefüggés. Győr amúgy még jó helyzetben van egy köpésre a labancok.  Mi lehet BAZ megyében? 
Boby
Boby csütörtök, 08:59
Előzmény: #97436  Boby
Amúgy nyilván nem kizárólag a forint árfolyam tehető felelőssé a munkanélküliség meglódulásáért,de részben igen.
Boby
Boby csütörtök, 08:54
Ugye akik tavaly ezzel riogattak, azok akkor h*lyék voltak.
Boby
Boby csütörtök, 08:50
De legalább erős a forint!
nyuszibroker csütörtök, 08:24
Előzmény: #97432  bronz
Egy barátom munkanélküli lett, elment kedden a győri hivatalba bejelentkezni és az utcán kanyargott a sor... 
EURHUF_goes_to_haven csütörtök, 07:14
Előzmény: #97433  speter74
Ezt nem tudom milyen állapotban írtad, de komolyan kell küzdenem, hogy értelmezzem.. vast szerződés pl ?? Az ékezeteket kiírtották nálad is ?
speter74
speter74 csütörtök, 05:02
Vegre az elso evem (52) ami ugy indul,hogy melo dogivel. N+1 -edik gyerek is kapott 24 evesen vegleges (nyugdijig) vast szerzodest.Ilyenkor a holland Bangkok beterdelnek bonyallal es hiteleznek lakasra egy negyed millat.En kicsit bezorogtem ( nem volt zambo Jimmy meg pokrivtsak Monika) Robert Kondrk volt iden az elso aki telibe atolelt 0 ora egy perckor. (Apple Music host/guest godmode)  Jol indul 2026
Szal Megyek Nervo/R3hab Belgium nyáron es minden undoromat lekuzdve penzert pattayara decemberben. Tomorrowland.
Szoval ha egy 24 eves magyar srac lakast vesz hollandiaban akkor szerintem itt tobben tevedesben vannak.
De bulgaroknak is ajro van.
Tudom tudom edesanyam.
bronz csütörtök, 04:48
A kérdés csak az, hogy az 5. éve 5000 milliàrd Ft körüli hiànnyal küzdő költségvetés mennyire fog még jobban összerogyni az idióta vàlasztási osztogatások miatt 2026 végére.
Idén meglehet a 7000 milliàrd Ft körüli hiàny is simàn, mert a gazdaság ugyanígy stagnálni fog, ahogy màr sokadik éve. Rövidesen pedig jön a bóvli. A nem létező USA pênzügyi védőpajzs hazugságot egyszer el tudta sütni Orbàn a hitelminősítőknél saját magàt is sokadjàra lejáratva, a következő alkalommal màr nem lesz türelem szerintem.
Nem látom a partnercégeken sem (elég sok van,kicsi és nagy), hogy ide ilyen körülmények között beruhàzni szeretnének bármit is. Egyre többen a túlêlésért küzdenek a Fidesz által szétcseszett magyar adórendszer + a bevezetett különadók miatt, egyértelmű hàtrányban vannak a régiós versenytársakhoz képest.
bronz csütörtök, 04:37
bronz csütörtök, 04:10
Előzmény: #97426  Ishar
4,25 és 5%-os eurós kötvény 
Lakosságon meg eközben a 2%-os szeméttel nyerészkednek.
Boby
Boby szerda, 18:36
Előzmény: #97428  TheSnake2020
Gyakran előfordul a befektetések világában, hogy valami olyat tépnek a befektetők ami nem éri meg az árát. Így aztán abból, hogy ma tépnek valamit nem következik egyértelműen, hogy holnap nem fogják ugyanazt a dolgot leminősíteni. Bár orbán szerint Magyarország kapcsán szóba sem jöhet a bóvli, szerintem ennek a mondatnak annyi a hitele,mint a védőpajzs dumának. Ha ugyanannyi a szavatossága az első kijelentésnek,mint a másodiknak, akkor kb 1-2 hónap és bóvliban lesz az ország .
TheSnake2020 szerda, 17:07
Előzmény: #97426  Ishar
Hát a cikk nem ezt mutatja.  Tépik a kötvényeket.  Gondold el mekkora biznisz jelenleg.  5% kötvény egy gazdaságilag nem különösebben veszélyes kicsi európai országban,  amit egy rezsim váltás után,  amire azért van esély,  az 1 perc alatt ki tud menteni az EU,  ha a baj lokális.  Ha meg össznépi, (majd ez utóbbira fogadnék) akkor tök mindegy. 
DavidCamp szerda, 16:44
Előzmény: #97422  geza77
Én ezt nem látom. Ne Bp-ből indulj ki.
Átlagéletkor 16,5 év.
Ishar
Ishar szerda, 15:37
Előzmény: #97424  kjanek
Érzésem szerint a következi minősítői körben jön a bóvli. És ez a cikk még nem is számolt év eleji devizakötvény kibocsátással: Állampapír: szédületes tempóban téphetik az új eurós kötvényeket a befektetők - a vártnál is jobb kondíciókkal haladhat a kibocsátás - Világgazdaság
TheSnake2020 szerda, 15:35
Előzmény: #97424  kjanek
Ez egy baromság . Egy hoax. A magyar államadósság magas kamatok mellett, igen drágán,  de menedzselt.  Az egy más dolog, hogy , mi lesz egy pánikban esetleg . Most azonban a külföld ezzel veszi a magyar papírokat.  A kis befektetok beálltak 11mrd köré,  ami szerintem idén nem fog valtozni. Kb. 5,5mrd a finanszírozási igény idén is a tervek szerint.  Az a kérdés,  hogy ebből mennyit kell a külföldieknek finanszírozni . Idén valószínűleg még sokat. Szerintem minimum 3,5mrd ot. Ev végére inkább 33% köré várom a deviza arányt.  Ha Vikotor nyer vélhetőleg nagyon gyorsan nyakig leszünk,  ha MP, akkor kicsit lassabban.  Ez egy szép hosszú folyamat is lehet. Az a kérdés,  hogy mikor fogy el az egész világban a kötvény tulajok türelme.  Hollandia elkezdte.  A kötvényiac összeomlása nagyon lassú folyamat. Magyarország semmi különös.  
EURHUF_goes_to_haven szerda, 14:40
Előzmény: #97422  geza77
Mondjuk a Mohut és a hatékonyságot egy mondaton belül...
Otthon voltunk 2 hetet ebből 2-3x próbáltuk vissavinni az üvegeket..
Üveget SEHOL- SOHA nem vett vissza, kivéve egy ital depó ahol is a kasszás vette vissza... 
Az hogy 2-3 db ot abszolút nem fogad el, pedig látszólag semmi sérülés, gyűrődés nincs az megintcsak nonszensz... Komoly trigger lett a fülemben az a mocskos sípolása és valakit 6 felmenőig elszidtam... szégyen... ameilyen használható, fel kéne mindet gyújtani még az is hatékonyabb lenne... (félreértés miatt, nem búzdítok rongálásra, azt kívánom hogy legalább olyan jól működjön mint a német vagy finn rendszer).
geza77
geza77 szerda, 13:33
Előzmény: #97414  slash
Lassan minden verda 10 milla köszönhetően az inflára épített gdp növekedés kimutatásnak!
Nem kevés "10" millás autó céges. Van olyan haverom aki 15+ millás cégesben ül, négyen laknak kb 70nm en és jó fizetés mellett sem tud összerakni nagyobbra, mert még a jelenlegin is ketyeg a hitel, nyaralni sem nagyon mennek pedig ;)  csak a létfenntartás...
Az aranyszabály 3-6 havi nettónak megfelelő járművet választani!  Akik ilyen autóval  járnak a javuk túlvállalja magát, többet mutat, min ami!
Keressen az átlag  500 nettót akkor vehet 1,5 és 3 közöttit!  Ha vállal még egy állást akkor 16 órai napi melóval 3-6 között választhat. De nem is kell neki, mivel nem lenne ideje használni!  Akkor még a 10m szóba se jöhet! Ha a napi 3. 8 órában is vállalna melót. még akkor sem!  Munkahatékonyságról pont a minap hallottam a mohunál :D   Ettől mindenki hatékonyabb, az is, aki nem csinál semmit! 
kjanek
kjanek szerda, 12:56
Előzmény: #97418  Hobbyproperty
Remélem áprilisban lekopnak végre ezek a gazdasági analfabéták. 
Balf*sz Marci még augusztusban is a januári hóra fogná a nulla körüli GDP növekedést.

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek