Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hányszor, de hányszor volt már ilyen. De ha mindeképpen okot keresel, akkor lehet az, hogy a kamathoz nem nyúltak (majd ha a Mór ment (Kuszaszem) és jön az új Kádár (Varga elvtárs), aki parancsra csóválja...) Én is sokszor vagyok így vele, hogy látom, hogy funda alapon mi megy, hogy az így mit jelent, és mégis rámcáfolt.. Kicsit "oda teszik ahova akarják" szava, van hogy a gombnyomkodás megy 1000 el a jegybankban Orbán parancsára..
Nem gondoltam volna, hogy ez még ide visszanéz PMÁP fordulónál, de gondolom, kell a NER-es pajtásoknak a kiszálló, ezért még 1 hónapig jó lehet. Sebaj.
Olééé-olééé-lééé-olééééé Varga Mihály úr előkészített stabil alapokra érkezhet! Minden lehetosege megvan nagyot villantani! Még egy kis hitelminősítői reakció a válaztási osztogatás első lépéseire és a forint menetelése lendületet vehet! Megigérték hogy lesz magyar narancs, lett magyar narancs! Holy-hole sakrivelenojti, fly you fools!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)