Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
m5 rsi 70 felett m15 65 1h rsi 50 felett picivel 1h bolitető felett kicsivel, ilyenkor szokott fordulni, és mélyfúrást végezni. vagy fordul..majd az idő igazolja, melyik volt a helyes állítás.
Ha 367 jön, ,mint ahogy egyesek várják, akkor a 384 "bukta vásárlás". Én már örülnék, ha kacsintgathatnék a 375-re, meg a napos 20-as RSI-re, hetes bolialjon.
Én most inkább egy EURUSD lefelét látok bele a chartba, ami filter elképzelését is erősítheti. Meg pár napja már motoszkál bennem, hogy azt szoktátok mondani, hogy a piac mindig a másik irányba megy, mint amerre a többség várja. Na és a komplett fórum (pedig itt azért általában gyakoriak a gyengülés párti gondolatok) egy hete már a forinterő lázában ég! :D Nem lepne meg, ha tényleg fordulna...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)