Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Átfutott tegnap az agyamon, hogy egy ezressel meg kellene játsazani a magyarok győzelmét Lengyelo.val szemben. 6,5 es odds volt rajta. Még sem tettem:)
Már ha a Te számozasod áll közelebb a valósághoz..... Mondjuk nálam is ez a valószínübb technika forgatókönyv, de hozzá teszem(ismét) fejlődő piaci deviza és abból is egy nem túl likvid, fundásan jellemzően érzékeny.
"A héten idehaza minden szem az MNB-n lesz: a
kormány tövig nyomott gázpedállal hajszolja a rég túlfűtött gazdaságot,
miközben a jegybank ímmel-ámmal ellentart, és próbálna valamit
tenni az infláció ellen – de persze úgy, hogy az ne ártson a
növekedésnek. Azonban, mint tudjuk nem lehet egyszerre szűznek lenni,
meg közben szexualizálni, úgyhogy el kell döntenie a jegybanknak, hogy
mi lesz. A 15 bázispontos kamatemelgetési ütem nem tartható, de még a 30
pont sem feltétlenül elég, igazándiból csak egy meglepetésszerű, kemény
fellépés tudja megállítani a forint árfolyamát (és ez kb. az egyetlen
amire az MNB tud és akar hatni). Szerintem marad a 30, de az a piacoknak
(legalábbis rövidebb távon) kevés lesz…" http://www.zsiday.hu/blog/heti-%C3%B6sszefoglal%C3%B3-20211114
Gondolom láttad a célárakat felfelé a charton. Az utolsó impulzus, amiről beszélek, azokat veheti célba. A vaskos korrekció pedig a 2017 augusztus óta épülő szerkezet korrekciója lesz, tehát jelentős.
Ha úgy nézzük a grafikont ahogy mondod akkor is vissza jöhet 360-ig és a korrekció legalább 3 hónapos lehet de inkább több…. Telefonon nézem nem rajzoltam. Rövidtávon hamarosan többet tudhatunk…
Ja, én most átváltottam egy rakat pénzt, hogy pár hónapig be legyen fedezve a kenyérvásárlás. Ha Tócsniék 0.15-t emelnek és elmászik az árfolyamra 380-ra, akkor kicsit szomorú leszek. Próbálok arra számítani, hogy ennyire talán nem hülyék.
Csalodott vagyok... Annyira hittem benne, hogy az eukariota vilag-bigottjai-egyesuljetek kongresszus es az allatgyilkos elmebetegek vilagkiallitasa gigantikus beveteleket hoz, aztan meg nem? Hat nem ontenek eleg betont a Balatonba? Nincs mar, aki egy tisztesseges 100 ezres stadiont epitsen Erdnek? Gyasz ez a GDP :)
Az miből következik, hogy iszonyatos tőkeáttéttel shortoltam az EUR/HUF-ot? A margin utilisation 11% volt a számlámon. Ma nem merek pozit nyitva tartani egyik irányban sem. Várom a kamatdöntést. Aztán majd meglátjuk. Ha hirtelen megerősödik a forint 360 környékére, akkor nyílnak az EUR/HUF longok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)