Miben van a tényleges kockázat az olajárak elszabadulása kapcsán? Recessziót, vagy inflációt okoz ez a mostani pánik? Hová tart az olajár? Laikus Short: https://youtu.be/qVBQ1-9qK3o?si=It9ICmV62ARxzpZO
Most értem haza, de követtem az eseményeket.. délelőtt veszegettem még annyira idegesített ez a látványos tötymörgés. Mostmár igazán mutathatna erőt is, nem csak pötyögést.. szvsz van oka emelkedni...
3,15 néz ki a legjelentősebb ellenállásnak, ez tartotta a helyén eddig az egy hónapig az árfolyamot (rollover előtt ez 3,22 volt). Ha ezt átlépi, akkor végre tényleg elszabadulhat. 1-2 napon belül erre lehet esély szerintem.
MA (is) egy jó erős zöld gyertyára számítok NG-ben, 2H már MACD felfordult, 1H is szép, 4H-n meg ma-holnap talán már metszés lesz felfelé ha jó nagyon megy..
Ha aknázós hírek lesznek, akkor több hetes leállás lesz az tuti, mert aknamentesíteni nem 1 nap lesz.. nincs az a hajózási cég amelyik bevállal ekkora kockázatot akár 1db aknánál is.. jöhet 150wti, 5ng.. a mai csúszda a longos belépő lehetett..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.